Αρχική Τελευταία Νέα Κύπρος: Σκύλος δάγκωσε γυναικα και την έστειλε στο νοσοκομείο

Κύπρος: Σκύλος δάγκωσε γυναικα και την έστειλε στο νοσοκομείο

Στην προσπάθεια του ο ιδιοκτήτης του σκύλου να  αποτρέψει τον σκύλο του να δαγκώσει τη γυναίκα τραυματίστηκε και ο ίδιος
 
Υπόθεση απερίσκεπτων πράξεων και παράλειψη λήψης δεόντων μέτρων έναντι κινδύνου από ζώο, διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Επίσης η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού από σκύλο. 
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου ότι γυναίκα αλλοδαπή δέχτηκε επίθεση το απόγευμα της Τετάρτης  από σκύλο στην Πάφο και συγκεκριμένα στην οδό Νεαπόλεως.

Στην σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο και περιπολικό της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου . Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα κατά την μεταφορά της στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών  και μετά την εξέταση της από τον επί καθήκοντι ιατρό,   υπέστη τραύματα από τις δαγκωματιές σε διάφορα σημεία στα πόδια της και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Επίσης στην προσπάθεια του ο ιδιοκτήτης του σκύλου να  αποτρέψει τον σκύλο του να δαγκώσει τη γυναίκα, τραυματίστηκε και ο ίδιος. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επίσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο που όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα.

Στην σκηνή κλήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες περιόρισαν τον σκύλο 

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για το περιστατικό συνεχίζονται.

Προηγούμενο άρθροΥπ. Παιδείας:Αρωγός η Κυβέρνηση στο όραμα του ΤΕΠΑΚ
Επόμενο άρθροΕφιαλτική νύχτα για περιηγητή στην Πάφο-Έπεσε από γκρεμό στα Λουτρά της Αφροδίτης