Αρχική Τελευταία Νέα Λ/σος:Επεισοδιακή καταδίωξη μοτοσικλετιστή

Λ/σος:Επεισοδιακή καταδίωξη μοτοσικλετιστή

Στη σύλληψη 24χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του πέραν του ενός κιλού κάνναβης. Η σύλληψη του 24χρονου ήταν επεισοδιακή αφού προηγήθηκε καταδίωξή του, σε δρόμο της Λεμεσού.

Γύρω στις 12.30μ.μ. χθες, ενώ μοτοσικλετιστές της Τροχαίας Λεμεσού, βρίσκονταν σε περιπολία στην οδό Πάφου, στη Λεμεσό, είδαν να τους πλησιάζει μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Μόλις ο οδηγός της μοτοσικλέτας αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και παραβιάζοντας κόκκινο φωτεινό σηματοδότη, προσπάθησε να διαφύγει.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ακολούθησαν την άγνωστη μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας, στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και μπήκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. Στην προσπάθεια του να αποφύγει τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως μετά, ο οδηγός της μοτοσικλέτας θεάθηκε από τους αστυνομικούς, να μαζεύει από το έδαφος, δίπλα από την πεσμένη μοτοσικλέτα του, μία συσκευασία και να τρέπεται σε φυγή πεζός. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και μετά από ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών κατάφεραν να τον ανακόψουν.

Κατά την ανακοπή του ο οδηγός, πρόβαλε αντίσταση σπρώχνοντας και κλωτσώντας τους αστυνομικούς, ενώ προσπάθησε να σχίσει τη συσκευασία που κρατούσε.

Αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για 24χρονο κάτοικο Λεμεσού, ενώ η συσκευασία που είχε στην κατοχή του διαπιστώθηκε ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού και 38 γραμμαρίων. Στην κατοχή του 24χρονου εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 12 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους δύο γραμμαρίων, ένα σπαστήρα με μικρή ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των €200.

Εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.