Αρχική Πρόταση Στο δασικό πάρκο Λεμεσού θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη Άνοιξη, το Legion...

Στο δασικό πάρκο Λεμεσού θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη Άνοιξη, το Legion Run!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πιο περιπετειώδες και συνάμα διασκεδαστικό γεγονός μίας ακόμα άνοιξης! Μετά από την περσινή επιτυχία, το Legion Run επιστρέφει και το 2019 στην Κύπρο!

Επιστρέφει δηλαδή στη χώρα απ’ όπου όλα άρχισαν, με το πρώτο εγχείρημα να γνωρίζει τότε απίστευτη επιτυχία, με αποτέλεσμα στα χρόνια που ακολούθησαν να έχει πραγματοποιηθεί και σε άλλες 12 χώρες ανά τον κόσμο!

Η φετινή διαδρομή με τα εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος  θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στη Λεμεσό, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Και επειδή η συνταγή του 2018 ήταν απολύτως επιτυχημένη, ως ο πιο κατάλληλος χώρος για να στηθεί το πιο πάνω σκηνικό έχει επιλεγεί  και φέτος το Δασικό Πάρκο Λεμεσού, πίσω από το αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού».

Το αγάπησε η Λεμεσός!

 

Το Legion Run πραγματοποιείται κάθε χρόνο και πλέον έχει καταστεί παγκόσμιο γεγονός. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και σε νέες αγορές, ξεπερνώντας τα όρια της Ευρώπης απ’ όπου ξεκίνησε και φτάνοντας στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης ή άλλων φυσικών κριτηρίων.

Διαβάστε περισσότερα στο StudentLife ΕΔΩ: