Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσιανές κομπίνες – Πωλήσεις αυτοκινήτων με σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Λεμεσιανές κομπίνες – Πωλήσεις αυτοκινήτων με σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Με σενάρια που πηγάζουν από τη φαντασία ξεγελούν πολίτες με σκοπό το κέρδος.

Μια ιδιαιτέρως «περίεργη» υπόθεση απάτης βρίσκεται ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, πριν από λίγο καιρό είχε πάρει το αυτοκίνητο του σε μάντρα πώλησης αυτοκινήτων στη Λεμεσό και το άφησε εκεί με σκοπό να πουληθεί. Όπως διαπίστωσε κάποιο χρονικό διάστημα αργότερα, η μάντρα αυτοκινήτων είχε κλείσει και ο πωλητής μαζί με το αυτοκίνητό του είχαν εξαφανιστεί.

Οι προσπάθειες του παραπονούμενου να εντοπίσει τον πωλητή για να μπορέσει να πάρει πίσω το αυτοκίνητό του ή τα χρήματα από την πώληση του έπεφταν στο κενό.

Κάποια στιγμή ο παραπονούμενος είδε σε δρόμο της Λεμεσού αυτοκίνητο που ομοίαζε κατά πολύ με το δικό του, γεγονός που του κίνησε τις υποψίες. Επρόκειτο για αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και μοντέλου και ίδιου χρώματος, το οποίο ο παραπονούμενος αναγνώρισε ως δικό του από κάποια χαρακτηριστικά που είχε όπως κτυπήματα και γδαρσίματα, ωστόσο έφερε διαφορετικές πινακίδες εγγραφής.

Πεπεισμένος ότι επρόκειτο για το δικό του αυτοκίνητο κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για έλεγχο με ειδικό διαγνωστικό μηχάνημα, από τον οποίο προέκυψε ότι οι πινακίδες εγγραφής δεν συμβάδιζαν με τον αριθμό πλαισίου και μηχανής του αυτοκινήτου.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε ότι οι πινακίδες εγγραφής ήταν άλλου οχήματος το οποίο είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά μετά από τροχαίο ατύχημα.

Για την υπόθεση φόρεσαν χειροπέδες αρχικά 4 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και το πρόσωπο που είχε αγοράσει το παραποιημένο αυτοκίνητο, ωστόσο ο αγοραστής και ένα ακόμα πρόσωπο, ισιωτής στο επάγγελμα, αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος τους στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι συμμετείχαν στην υπόθεση απάτης.

Για την υπόθεση παραμένουν υπό σύλληψη 2 πρόσωπα, ο πωλητής αυτοκινήτων και ένας ισιωτής, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

 

Πηγή: CyprusTimes