Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσιανό Καρναβάλι: «Αυλαία» για την μεγάλη γιορτή της Λεμεσού

Λεμεσιανό Καρναβάλι: «Αυλαία» για την μεγάλη γιορτή της Λεμεσού

Η πόλη μας, η Λεμεσός μας, προετοιμάζεται για την μεγάλη γιορτή της χρονιάς και αναφερόμαστε φυσικά στο Λεμεσιανό καρναβάλι για το οποίο ο Δήμος Λεμεσού μας υπόσχεται ότι θα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά καρναβάλια των τελευταίων χρόνων.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του στα ΜΚΔ ο Δήμος Λεμεσού αναφέρε ότι, χθες βράδυ με την πολύτιμη συνεργασία δεκάδων καρναβαλικών ομάδων και χορηγών παρουσίασε με μεγάλη χαρά στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, το πρόγραμμα για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2024.

Η ενημέρωση:

Ο Δήμος Λεμεσού, πιστός για ακόμη μια χρονιά στο ραντεβού του, , παρουσίασε με μεγάλη χαρά χθες βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, το πρόγραμμα για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2024!

Ένα πρόγραμμα πλούσιο για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις, που θα κρατήσει για ένα ολόκληρο δεκαήμερο από την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Μουσική, χορός, τραγούδι, καντάδες, ξέφρενο γλέντι και χαρά πρόκειται να ξεχυθεί σε όλη την πόλη και να μας γεμίσει ελπίδα και ξεγνοιασιά στις δύσκολες μέρες που περνούμε.

Σας προσκαλούμε όλες και όλους να διασκεδάσετε μαζί μας στο Λεμεσιανό Καρναβάλι και να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού, διασκέδασης και παράδοσης!

Βασιλικός Χορηγός: exness κολλα,

Χορηγοί: Carlsberg, PNS Restaurants, ΚΕΟ, McDonalds, Psaltis Autoparts
Για το πρόγραμμα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, πατήστε εδώ: http://tinyurl.com/mry6362z