Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: 3000 ευρώ πρόστιμο σε υπεραγορά όπου οι υπαλληλοι δεν είχαν safe...

Λεμεσός: 3000 ευρώ πρόστιμο σε υπεραγορά όπου οι υπαλληλοι δεν είχαν safe pass

Στην καταγγελία 30 πολιτών και 3 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 3.574 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία, διενεργήθηκαν 1.091 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό 255 με 10 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λάρνακα 589 με 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο 318 με μία καταγγελία υποστατικού και 5 πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 8 καταγγελίες πολιτών και μία υποστατικού έπειτα από 969 ελέγχους και στην περιοχή Μόρφου έγιναν 126 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 221 και 13 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Δύο εκ των τριών υποστατικών αφορούσαν μπαρ και οι καταγγελίες ήταν για μη χρήση μάσκας από πελάτες και υπαλλήλους, χορό σε πίστα, μη ενημέρωση για safe pass, με αποτέλεσμα στο ένα στην Αμμόχωστο να επιβληθεί 1.500 ευρώ πρόστιμο και 500 ευρώ σ’ εκείνο στην Πάφο.

Στην Λεμεσό η καταγγελία αφορούσε υπεραγορά όπου οι υπάλληλοι δεν είχαν safe pass και επιβλήθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο.

Προηγούμενο άρθροΑκόμη ένας νεκρός – Χαμηλότερα σήμερα τα κρούσματα και οι νοσηλείες
Επόμενο άρθροΛεμεσός: «Επιτέλους μετά από καιρό κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι» λένε οι κάτοικοι του Εναέριου προς την Αστυνομία