Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Απίστευτο περιστατικό – Έβγαλε μπαλτά στη μέση του δρόμου και κυνήγησε...

Λεμεσός: Απίστευτο περιστατικό – Έβγαλε μπαλτά στη μέση του δρόμου και κυνήγησε δύο πρόσωπα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες(03/06) στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, στο ύψος των φαναριών «NAAFI», προκαλώντας την έκπληξη των διερχομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 10:30 το πρωί, δύο μοτοσικλέτες διανομής φαγητού σταμάτησαν στη μέση του δρόμου. Ο οδηγός της μίας μοτοσικλέτας κατέβηκε και έβγαλε μπαλτά από το κουτί φαγητού, επιχειρώντας να επιτεθεί στους δύο επιβάτες της άλλης μοτοσικλέτας.

Το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση, με τους δύο Πακιστανούς να μεταβαίνουν σε αστυνομικό σταθμό για να δώσουν κατάθεση. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ οι δύο αλλοδαποί δεν προχώρησαν σε καταγγελία, δηλώνοντας ότι δεν έχουν κάποιο παράπονο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τη διερεύνηση, συνελήφθη ένα άτομο για παράνομη διαμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. Τα κίνητρα της υπόθεσης φαίνεται να σχετίζονται με διαφορές μεταξύ των Πακιστανών για θέματα που αφορούν άλλες ομάδες ομοεθνών τους, καθώς υπήρξαν διαπληκτισμοί και τις προηγούμενες ημέρες.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τους ανακριτές να αξιολογούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και να καλούν τους πολίτες που είδαν το συμβάν να προχωρήσουν σε καταγγελία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε επιθετικό όργανο.

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα του “Φιλελεύθερου”.