Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Μπούκαραν μεσάνυχτα στο σπίτι με κουκούλες και έψαχναν την 15χρονη κόρη...

Λεμεσός: Μπούκαραν μεσάνυχτα στο σπίτι με κουκούλες και έψαχναν την 15χρονη κόρη της οικογένειας!

Νεαροί μπούκαραν με τη βία σε οικία ζευγαριού στη Λεμεσό και έψαχναν την 15χρονη θυγατέρα της οικογένειας.

 

Ως αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη τριών προσώπων, άντρες ηλικίας 24 και 20 ετών, που φέρεται να διέρρηξαν κατοικία στη Λεμεσό και να επιτέθηκαν στην οικογένεια των ενοίκων, άντρας και γυναίκα ηλικίας 43 και 36 ετών και η ανήλικη κόρη τους, 15 ετών.

Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης, διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, προσώπων καλυμμένων με προσωπίδα με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου, πέντε ύποπτα πρόσωπα, τέσσερις άντρες και μία γυναίκα, που φέρεται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, διέρρηξαν κατοικία στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς και επιτέθηκαν στο ζεύγος και στη 15χρονη κόρη του ζεύγους.

Συγκεκριμένα, ενώ οι τρεις ένοικοι βρίσκονταν στο σαλόνι της κατοικίας τους, ο 43χρονος ένοικος άκουσε θόρυβο στην αυλή και μετέβη στην κουζίνα για να ελέγξει τι συμβαίνει. Εκεί αντιλήφθηκε τους τέσσερις ύποπτους άντρες να παραβιάζουν την πόρτα της κουζίνας και να εισέρχονται στην κατοικία.

Ακολούθησε συμπλοκή με τους τέσσερις υπόπτους να επιτίθενται εναντίον του 43χρονου, καθώς και εναντίον της συζύγου του και της 15χρονης κόρης του, που έσπευσαν να βοηθήσουν τον οικείο τους.

Οι τέσσερις δράστες, μαζί με την ύποπτη γυναίκα που βρισκόταν μαζί τους, εγκατέλειψαν τη σκηνή, ενώ 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, οι τρεις ένοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις.

Οι 43χρονος, 36χρονη και 15χρονη μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι, ο πρώτος έφερε εκδορές στην περιοχή του λαιμού, στην πλάτη, και στα χέρια και ερυθρότητα στο σώμα, ενώ η 15χρονη έφερε ερυθρότητα στα χέρια. Αφού έτυχαν περίθαλψης πήραν εξιτήριο, όπως και η 36χρονη σύζυγος και μητέρα.

Μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον των τριών υπόπτων, δύο άντρες ηλικίας 24 ετών και άντρας 20 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους, για σκοπούς αστυνομικών ανακρίσεων. Οι τρεις τους συνελήφθησαν χθες το βράδυ από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.