Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Χειροπέδες σε 34χρονο για κλοπή απο όχημα!

Λεμεσός: Χειροπέδες σε 34χρονο για κλοπή απο όχημα!

Στη σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν κλοπές από αυτοκίνητα, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κατοχής διαρρηκτών εργαλείων, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στη Λεμεσό, καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 36χρονη, ότι κλάπηκαν από το αυτοκίνητο της, το οποίο ήταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε περιοχή της Λεμεσού, διάφορα αντικείμενα και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 1,760 ευρώ.

Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 34χρονου, στην οικία του οποίου εντοπίστηκε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας. Ο 34χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής.

Ακολούθως, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στην περιοχή όπου βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα της 36χρονης, εντοπίστηκε και δεύτερο όχημα, ιδιοκτησία 29χρονου, στο οποίο επίσης προκλήθηκε ζημιά στο τζάμι του συνοδηγού. Αφού ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του, διαπίστωσε ότι από αυτό είχαν κλαπεί διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στη συνέχεια, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 54χρονου, στο διαμέρισμα του οποίου εντοπίστηκε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας και από τα δύο αυτοκίνητα. Ο 54χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής.

Στην επαρχία Αμμοχώστου, λήφθηκε πληροφορία χθες βράδυ, ότι νεαρά πρόσωπα κινούνταν ύποπτα στην περιοχή της Αγίας Νάπας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν πέντε πρόσωπα να βρίσκονται έξω από όχημα. Στη θέα της Αστυνομίας, οι τρεις τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι δύο, παρέμειναν στη σκηνή. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 18χρονο και 17χρονο, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας, 25 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα εμπλέκονται σε αριθμό υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 25-30/05/2024, στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Να σημειωθεί ότι, σήμερα αναμένεται η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για την προσωποκράτηση 17χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην Αγία Νάπα.