Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Έγινε κι αυτό! Πήγαν να θάψουν λάθος άνθρωπο και τον κατάλαβαν...

Λεμεσός: Έγινε κι αυτό! Πήγαν να θάψουν λάθος άνθρωπο και τον κατάλαβαν από τα δάχτυλα!

Ένα μακάβριο περιστατικό προκάλεσε την Παρασκευή αναστάτωση στη Λεμεσό.

 

Συγκεκριμένα, οικογένεια νόμιζε πως κήδευε τον δικό της άνθρωπο ενώ στην πραγματικότητα, στο φέρετρο ήταν ένας ξένος… Μόνο όταν έφθασαν στο κοιμητήριο έπειτα από την τελετή στην εκκλησία διαπίστωσαν το μακάβριο λάθος. Κι αυτό από ένα δάχτυλο του συγγενή τους.

Πώς έγινε το λάθος

Όπως ανέφερε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού Αρχιμανδρίτης Ησαάκ, ο γιος του νεκρού είχε πάρει όταν κλήθηκε για αναγνώριση της σορού και μια φωτογραφία του πατέρα του. Μάλιστα, επέμενε, στη σύγχυση του πως επρόκειτο για τον ίδιο άνθρωπο ενώ στο γραφείο οι λειτουργοί είχαν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους.

Σύμφωνα με τον πάτερ, το γραφείο δεν φέρει ευθύνη καθώς η σορός είχε αναγνωριστεί. Αφού έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία, ο εγγονός του νεκρού ανέφερε στον πατέρα του πως «αυτός δεν είναι ο παππούς μου».

Ωστόσο, αυτός του συναισθηματικά φορτισμένος επέμενε πως επρόκειτο για τον πατέρα του. Λίγο πριν ταφεί και ενώ ήταν στο κοιμητήριο άνοιξαν το φέρετρο και κατάλαβαν από το δάχτυλο του θανόντος πως δεν ήταν ο συγγενής τους. Κι αυτό καθώς ο νεκρός δεν ήταν αρτιμελής.

Πηγή: Omegalive