Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Έκλεψαν αυτοκίνητα και έκαναν βόλτες

Λεμεσός: Έκλεψαν αυτοκίνητα και έκαναν βόλτες

Στη σύλληψη τριών προσώπων, υπόπτων για υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων, προχώρησε η Αστυνομία. Δύο από τους τρεις υπόπτους εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας να διακινούνται με όχημα που είχε κλαπεί.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.45 χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορία, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισαν αυτοκίνητο που είχε κλαπεί να οδηγείται σε δρόμο στην περιοχή Πολεμιδιών, στη Λεμεσό, από τους δύο υπόπτους, άντρες ηλικίας 37 και 23 ετών. Αφού οι δύο ύποπτοι στάθμευσαν σε αδιέξοδο δρόμο το όχημα και εξήλθαν από αυτό, τα μέλη του ΟΠΕ τους ανέκοψαν για έλεγχο και στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη τους, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο κλάπηκε το βράδυ μεταξύ της Δευτέρας και Τρίτης, 20 – 21 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας του ιδιοκτήτη του, στα Κάτω Πολεμίδια. Η κλοπή καταγγέλθηκε το πρωί της Τρίτης, στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών.

Τρίτος ύποπτος, άντρας ηλικίας 27 ετών, επίσης συνελήφθη για την κλοπή αυτοκινήτου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο ύποπτος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 9.30 χθες το βράδυ και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία κλάπηκε στις 12 Ιουνίου, γύρω στις 7.00 η ώρα το βράδυ, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στον Αστρομερίτη, στη Λευκωσία. Η κλοπή του οχήματος καταγγέλθηκε το ίδιο βράδυ στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας. Το επόμενο βράδυ, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το κλοπιμαίο όχημα να βρίσκεται σταθμευμένο σε περιοχή στη Λεμεσό.