Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς για να μην συλληφθούν

Λεμεσός: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς για να μην συλληφθούν

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς αλλοδαπούς, οι οποίοι κυκλοφορούσαν με ηλεκτρικά scooters σε λεωφόρο, ενώ απαγορεύεται, πέρασε η Αστυνομία. Οι δύο τους, για να αποφύγουν τη σύλληψη επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης, όταν δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 25 ετών, από το Καμερούν και τη Νιγηρία, ανακόπηκαν από μέλος της τροχαίας Λεμεσού, αφού κινούνταν με ηλεκτρικά scooters στη λεωφόρο Μακαρίου, κάτι που απαγορεύεται, βάσει της νομοθεσίας που διέπει τα συγκεκριμένα οχήματα.

Όταν το μέλος της Τροχαίας τους ενημέρωσε ότι επρόκειτο να καταγγελθούν, οι δύο άρχισαν να αντιδρούν και στο σημείο κλήθηκε και δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος ζήτησε από τους νεαρούς να τους δείξουν στοιχεία που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους. Ωστόσο, οι δύο νεαροί δεν είχαν πάνω τους κάποια ταυτότητα.

Τα μέλη της Αστυνομίας, τότε, προσπάθησαν να τους συλλάβουν, για μη κατοχή εγγράφων που να αποδεικνύουν την ταυτότητά τους, με τους νεαρούς να αντιδρούν και να τους επιτίθενται με τα χέρια τους. Μετά την σύλληψή τους, οι νεαροί οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό και οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν εκδορές και ερυθρότητες και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβαν εξιτήριο.