Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Επίθεση 50 ατόμων προς 2 πρόσωπα

Λεμεσός: Επίθεση 50 ατόμων προς 2 πρόσωπα

Ομάδα πενήντα περίπου ατόμων επιτέθηκαν και κτύπησαν στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, δύο πρόσωπα, ενώ αυτοί βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα να χρειαστούν την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο.

Το επεισόδιο οδήγησε την Αστυνομία σε κινητοποίηση, που καταδίωξε τους δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν τις 7 μμ χθες. Περίπου πενήντα άτομα, μετέβησαν έξω από μπυραρία στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας και κρατώντας ρόπαλα και σιδερολοστούς επιτέθηκαν και κτύπησαν δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 30 και 43 ετών, ενώ αυτοί βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τους. Προκάλεσαν, επίσης, εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο των παραπονούμενων.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέβη στην περιοχή για επιβολή της τάξης. Στη θέα των αστυνομικών οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή. Μέλη της Αστυνομίας τους καταδίωξαν κατά μήκος της παραλιακής οδού, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο. Οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των εμπλεκομένων συνεχίζονται εντατικά.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΤο ΡΙΑΛΤΟ περιπατά… στην πλατεία του. Την Πλατεια Ηρώων.
Επόμενο άρθροΝεκρή 28χρονη στην Πέτρα του Ρωμιού – Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα