Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Γλύτωσε γυναίκα από τραγωδία η Πυροσβεστική

Λεμεσός: Γλύτωσε γυναίκα από τραγωδία η Πυροσβεστική

Την έβγαλαν από φλεγόμενο διαμέρισμα!

 

Την βραδιά της Τρίτης (06/06), η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχείρησε για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα τριώροφης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννου Λεμεσού ανταποκρίθηκε άμεσα, στέλνοντας δύο πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εκτελέστηκε εγκατάσταση νερού και χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές.

Το διαμέρισμα υπέστη ζημιές στον εξοπλισμό του, ενώ η βαφή του κλιμακοστασίου και των κοινόχρηστων χώρων του ορόφου επλήγησαν από τον καπνό και τα θερμά αέρια.

Η ηλικιωμένη ένοικος, η οποία είχε εγκαταλείψει το διαμέρισμα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Λεμεσού λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που προέκυψαν από την εισπνοή καπνού.

Οι υπόλοιποι ένοικοι των διαμερισμάτων απομακρύνθηκαν από το χώρο με ασφάλεια. Τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.