Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Κι όμως… Έκλεψαν την τέφρα νεκρού παιδιού από το αυτοκίνητο των...

Λεμεσός: Κι όμως… Έκλεψαν την τέφρα νεκρού παιδιού από το αυτοκίνητο των γονιών του! (Photo)

Την κλοπή ενός ξύλινου κουτιού που περιέχει την τέφρα του νεκρού παιδιού του κατήγγειλε στην Αστυνομία ζεύγος επισκεπτών στην Κύπρο, απευθύνοντας έκκληση προς το κοινό για παροχή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το κουτί κλάπηκε μεταξύ των ωρών 5.00 και 5.20 χθες το απόγευμα, από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος τουριστών, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του ξύλινου κουτιού που έχει κλαπεί ή και οτιδήποτε για την αναφερόμενη κλοπή, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805700 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγγελίας της Αστυνομίας «Αστυνομία Κύπρου».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής.

tefrapaidioulemesos

Προηγούμενο άρθροΠαγετός στο οδόστρωμα – Με αλυσίδες μόνο για Τρόοδος
Επόμενο άρθροScream! Τα φυτά βγάζουν υπερηχητικά «ουρλιαχτά» όταν στρεσάρονται