Αρχική BusinessNews Λεμεσός: Μάθαμε πού και πότε ανοίγει το πρώτο Goody’s

Λεμεσός: Μάθαμε πού και πότε ανοίγει το πρώτο Goody’s

goodys-lem.jpg

Η αγαπημένη ελληνική αλυσίδα fast food επανέρχεται στην Κύπρο. Θυμίζουμε ότι το πρώτο κατάστημα Goody’s στην Κύπρο είχε λειτουργήσει το 1997, ενώ μέχρι το 2015, οπότε και η αλυσίδα αποχώρησε από το νησί λόγω οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας που είχε την ευθύνη των εμπορικών σημάτων, λειτουργούσαν συνολικά πέντε εστιατόρια.

 

Η γνωστή ελληνική αλυσίδα των Goody’s, όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και μερικούς μήνες, επιστρέφει στην Κύπρο για να ανοίξει νέα καταστήματα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες μας το πρώτο κατάστημα της εταιρείας, το Goody’s Burger House, πρόκειται να ανοίξει στη Λεμεσό, γύρω στα τέλη Ιουνίου. Το κατάστημα θα ανοίξει στη Λεωφόρο Νίκου Παττίχη 118.

Να σημειωθεί ότι η αλυσίδα σήμερα αριθμεί 120 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 80 έχουν μετεξελιχθεί σε Goody’s Burger House, με εξαιρετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό. Τα Goody’s Burger House δημιουργήσαν μια νέα εμπειρία για να απολαμβάνεις το φαγητό σου σε ένα χώρο με χαρακτήρα και ατμόσφαιρα αυθεντικού burger house!

Στα Goody’s θα βρεις πλούσιες γευστικές προτάσεις με επίκεντρο τα burgers –ενώ για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα, τα Goody’s Burger House παρουσιάσαν σειρά burgers από 100% angus μοσχαρίσιο burger.

Μάλιστα, η εταιρεία ήδη ψάχνει και το προσωπικό που θα εκπαιδεύσει για να εξυπηρετεί τους λάτρεις του νόστιμου brand!

 goodys-lem.jpg

Εμείς απλά ανυπομονούμε!

Πηγή: checkincyprus.com