Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στα γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ!

Λεμεσός: Μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στα γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ!

Βάνδαλοι έκαναν ζημιές στα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ όπως και σε παρακείμενα οχήματα.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, χθες γύρω στις 11 το βράδυ έφθασε στις αρχές πληροφορία ότι υπάρχει ζημιά στην κύρια είσοδο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ομάδα ατόμων, περί τα 15-20 άτομα, οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν το πρόσωπό του καλυμμένο με κουκούλα, αφού παραβίασαν την εξωτερική κύρια είσοδο, εισήλθαν εντός του Αθλητικού Κέντρου και ακολούθως θρυμμάτισαν υαλοπίνακες σε τρια γραφεία καθώς επίσης, προκάλεσαν ζημιά στο κυλικείο και σε μια τηλεόραση που βρισκίοταν στον προθάλαμο του γηπέδου.

Στη συνέχεια ομάδα ατόμων, εισήλθαν σε καφετέρια που βρίσκεται κάτων από το κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ «Νίκος Σολωμονίδης» το οποίο είναι δίπλα από το γήπεδο του Απόλλωνα, και έσπασαν το εξωτερικό ρόλεξ, θρυμμάτισαν γυάλινη πόρτα και ακολούθως, έσπασαν τρεις τηλεοράσεις, εξοπλισμό του καφέ καθώς επίσης και εξοπλισμό της κουζίνας και του μπαρ.

Επίσης, κατά τη δράση των «γνωστών-άγνωστων» προκλήθηκαν ζημιές και σε τρία οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου. Εκτεταμένες ζημιές εντοπίστηκαν και σε όχημα στον διπλανό χώρο στάθμευσης της Λαϊκής Υπαίθριας Δημοτικής Αγοράς.

Οι δύο σκηνές παραμένουν υπό φρούρηση για να τύχουν εξετάσεων με το πρώτο φως της ημέρας.

Το ύψος των ζημιών στο παρών στάδιο παραμένει άγνωστο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση.