Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του ως ταξί για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών

Λεμεσός: Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του ως ταξί για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών

Μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφορίας για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 53 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 53χρονος χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό του, ως ταξί δημόσιας χρήσης, για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την ανακοπή, εντός του οχήματος, υπήρχαν και δύο άλλα πρόσωπα, τα οποία παραλήφθηκαν από τον 53χρονο για να τα μεταφέρει στο σπίτι τους, έναντι πληρωμής.

Από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 2.5 γραμμαρίων, καθώς επίσης και άλλες 11 συσκευασίες που περιείχαν άσπρη ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 6 περίπου γραμμαρίων.

Ο 53χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ οι δύο άλλοι συνεπιβάτες του οχήματος, ανακρίθηκαν χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον τους.

Ακολούθησε έρευνα με γραπτή συγκατάθεση του 53χρονου στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν άλλες τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 25 γραμμαρίων, καθώς επίσης και άλλες 13 συσκευασίες που περιείχαν άσπρη ουσία που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 8 περίπου γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.