Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ο Στέφανος Στεφάνου καταγγέλει ρατσιστική συμπεριφορά Δημοτικού Συμβούλου

Λεμεσός: Ο Στέφανος Στεφάνου καταγγέλει ρατσιστική συμπεριφορά Δημοτικού Συμβούλου

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ,  απέστειλε σήμερα επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα με την οποία ζητά την άμεση διερεύνηση της απαράδεκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς Δημοτικού Συμβούλου στη Λεμεσό την περασμένη Παρασκευή.

Aυτούσια η επιστολή:

«Την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου 2023 στη Λεμεσό, πέραν των όλων άλλων επεισοδίων μίσους που εκτυλίχθηκαν και για τα οποία η κοινωνία αναμένει την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, έλαβε χώρα ένα συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο νιώθω την υποχρέωση να θέσω υπόψιν σας για διερεύνηση.

Πρόκειται για την περίπτωση φερόμενου ως Δημοτικού Συμβούλου Λεμεσού ο οποίος σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εμφανίζεται να περιφέρεται το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της Λεμεσού, βρίζοντας χυδαία και φωνάζοντας σε αστυνομικούς   «σας το λέω από τώρα, από εδώ και να πάει, όπου βρίσκω ντελιβερά θα τον σκοτώνω».

Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από αξιωματούχους οι οποίοι οφείλουν να σέβονται το αξίωμα που κατέχουν και να προσέχουν ιδιαιτέρως την συμπεριφορά τους. Ταυτόχρονα τέτοιες συμπεριφορές είναι αξιόποινες και, μεταξύ άλλων, συνιστούν ρητορική μίσους. Γι’ αυτό και παρακαλούμε όπως διερευνηθεί το εν λόγω περιστατικό και να μας ενημερώσετε για τ’ αποτελέσματα της έρευνας.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΙός Δυτικού Νείλου: Πως μεταδίδεται και όσα πρέπει να γνωρίζετε
Επόμενο άρθροΈγινε και αυτό! Πολιτικές παρεμβάσεις σε κεντρικό σχολείο της Λεμεσού για διαχωρισμό μαθητών!