Αρχική Αθλητικά Νέα Λεμεσός: Οι Αστυνομικές διευθετήσεις για τον αγώνα Άρης – Rangers

Λεμεσός: Οι Αστυνομικές διευθετήσεις για τον αγώνα Άρης – Rangers

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – RANGERS F.C. για τη φάση των Ομίλων Europa League 05.10.2023 και ώρα 19:45  ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium

 

Η Αστυνομία, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί τη Πέμπτη 05.10.2023 και ώρα 19:45 στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium στη Λεμεσό για τον ποδοσφαιρικό αγώνα για τη 2η Αγωνιστική της Φάσης των Ομίλων του Europa League μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – RANGERS F.C Σκωτίας,  να εκδηλώνεται  με αθλητοπρέπεια και σεβασμό.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο 40 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι φίλαθλοι που τυχόν θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, δυνατό να εισέλθουν αργοπορημένα σε αυτό, μετά την έναρξη του αγώνα.

Στις εισόδους του Σταδίου θα υπάρχει έλεγχος για τη κάρτα φιλάθλου και στη συνέχεια η είσοδος θα επιτυγχάνεται μέσω των περιστροφικών εισόδων (turn – stile) με έγκυρο εισιτήριο. Θα γίνεται επίσης ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια. Όσοι κατέχουν παιδικά εισιτήρια θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα η οποία μπορεί να τους ζητηθεί.

Στο Στάδιο θα λειτουργήσουν ταμεία ΜΟΝΟ για τους οπαδούς του ΑΡΗ. Για τους οπαδούς της RANGERS F.c. όλα τα εισιτήρια διατέθηκαν από την ομάδα τους.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:45.

            Γηπεδούχος  ομάδα ΑΡΗ

 • Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας του ΑΡΗ, θα παραχωρηθούν η  Κεντρική (δυτική),  ανατολική και Νότια Κερκίδα. Θα λειτουργήσουν οι  Είσοδοι W1, W2, S1,  Ε1 , Ε2, καθώς και η Είσοδος VIP στη Κεντρική κερκίδα.
 • Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.
 • Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών του ΑΡΗ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, δια μέσου του αυτοκινητόδρομου {Α6} προς Πάφο, έξοδο προς Κολόσσι {Ε 605} και ακολούθως δια μέσου της  αερογέφυρας, στροφή δεξιά προς το γήπεδο. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους στάθμευσης του γηπέδου

Φιλοξενούμενη  ομάδα RANGERS F.C.

 • Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας RANGERS F.C., θα παραχωρηθεί  η  βόρεια   κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι Είσοδοι Ν1 και  Ν2  του Σταδίου.
 • Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.
 • Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών της RANGERS προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, δια μέσου του αυτοκινητόδρομου {Α6} προς Πάφο, έξοδο προς Φράγμα Κούρρη και στη συνέχεια μέσω της οδού Παρθενώνος (1ο στρίψιμο δεξιά). Ακολούθως από τη 1η έξοδο {αριστερά} του νέου Κυκλικού Κόμβου, κατεύθυνση προς το γήπεδο.
 • Oι οδηγοί λεωφορείων, οδηγοί ΤΑΞΙ και ιδιωτικά οχήματα, που θα μεταφέρουν στο Στάδιο οπαδούς τις RANGERS με την άφιξή τους στη περιοχή του Σταδίου να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τροχονόμων της Τροχαίας.

Τονίζεται σε όλους ότι:

 • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
 • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
 • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
 • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
 • Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου δεν επιτρέπεται.
 • Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
 • Για τους οπαδούς της RANGERS F.C. το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι έξω από την Είσοδο Ν2  και για τους οπαδούς του ΑΡΗ στα Νότια Ταμεία.
 • Σε κανένα πρόσωπο, θα επιτρέπεται να διακινείται τόσο στο περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου όσο και στις κερκίδες αποκρύβοντας το πρόσωπο του.
 • Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 • Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.  Η Αστυνομία και οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την ασφάλεια, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λεμεσού μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 25805050.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.