Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός – Πτώμα στο ελικοδρόμιο: Δεν έχουν ιδέα ακόμα σε ποιον/α ανήκει…

Λεμεσός – Πτώμα στο ελικοδρόμιο: Δεν έχουν ιδέα ακόμα σε ποιον/α ανήκει…

Στο σκοτάδι ευρίσκονται οι έρευνες των μελών του ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με τον εντοπισμό πτώματος αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στον περιφραγμένο χώρο κοντά στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, την περασμένη εβδομάδα.

Οι ανακριτές, αναμένουν από τους δύο ιατροδικαστές και την ανθρωπολόγο να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, ώστε να ανοίξει και ο δρόμος της διερεύνησης.

Μέχρι στιγμής η πρώτη εργαστηριακή εξέταση της σορού, δεν κατέδειξε οτιδήποτε που να καθορίζει, το φύλο, την ηλικία, το χρόνο θανάτου, τα αίτια θανάτου, και εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το έργο των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου και της ανθρωπολόγου Μαριστάλλας Κυρκιμτζή, μόνο εύκολο δεν είναι εξαιτίας της κατάστασης που εντοπίστηκε η σορός και λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που βρισκόταν στην περιοχή.

Θα πρέπει να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν αρκετές μέρες ακόμα.

Η αστυνομία φαίνεται να έχει επικεντρωθεί προς κάποιες κατευθύνσεις που αφορούν ελλείποντα πρόσωπα της τελευταίας δεκαετίας, ενώ οι ανακριτές έχουν ανασύρει και φακέλους ελλειπόντων και σε άλλες επαρχίες.

Πηγή: Ant1live.com