Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ρώσικες κατοικίες στο μάτι οργανωμένης σπείρας διαρρηκτών

Λεμεσός: Ρώσικες κατοικίες στο μάτι οργανωμένης σπείρας διαρρηκτών

Διπλό «χτύπημα» κατάφεραν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής διαρρήκτες που επέλεξαν να τρυπώσουν παράνομα σε δύο κατοικίες Ρώσων στη Λεμεσό.   Η πρώτη διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8 χθες βράδυ σε οικία οικογένειας Ρώσων, μονίμων κατοίκων Κύπρου, στον Άγιο Τύχωνα.
 
Σύμφωνα με τη καταγγελία των παραπονούμενων οι δράστες απέσπασαν χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχαν 10 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
 
Σε δημοσίευμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, από τις έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι διαρρήκτες εισήλθαν στην οικία παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο την αλουμινένια μπαλκονόπορτα. Η δεύτερη «επιλογή» των διαρρηκτών ήταν κατοικία στον Άγιο Αθανάσιο.  
 
Ο ρώσος ιδιοκτήτης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι οι δράστες, που εισήλθαν στην κατοικία  παραβιάζοντας συρόμενο παράθυρο έκλεψαν 7 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και διάφορα χρυσαφικά άγνωστης αξίας.
 
Με τη διαφορά της ώρας που έγιναν οι δύο διαρρήξεις, από τον τρόπο διάρρηξης, αλλά και το προηγούμενο σε παρόμοιες παράνομες δραστηριότητες, η Αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για οργανωμένη σπείρα, που επιλέγει και λυμαίνεται κατοικίες, εκμεταλλευόμενη την απουσία των ενοίκων τους.
 
Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕ