Αρχική BusinessNews Λεμεσός: Σε λειτουργία η υπηρεσία Sunset Stays

Λεμεσός: Σε λειτουργία η υπηρεσία Sunset Stays

Βραχυπρόθεσμη διαμονή σε διαμερίσματα του έργου Sunset Gardens στη Λεμεσό 

 

Τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές, διαμένοντας για λίγες ημέρες στο Sunset Gardens, το πρώτο «πράσινο» gated community της Λεμεσού, έχουν εδώ και λίγο καιρό οι επισκέπτες της πόλης.

Η υπηρεσία βραχυπρόθεσμης διαμονής Sunset Stays του Sunset Gardens της Ιmperio, τέθηκε σε λειτουργία στις αρχές Μαρτίου, οκτώ μήνες μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης κατασκευής του έργου, προσελκύοντας Κύπριους και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη Λεμεσό με την εμπειρία της διαμονής σε ένα από τα πιο σύγχρονα και βιώσιμα οικιστικά έργα της Κύπρου.

Για σκοπούς βραχυπρόθεσμης ενοικίασης διατίθεται αριθμός διαμερισμάτων ενός ή δύο υπνοδωματίων. Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης των εργασιών κατασκευής του έργου Sunset Gardens στα τέλη του 2023, η υπηρεσία Sunset Stays θα διευρυνθεί με την προσθήκη επιπλέον τύπων διαμερισμάτων.

Ο επισκέπτης που θα επιλέξει την υπηρεσία Sunset Stays, έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει πολυάριθμες δραστηριότητες σε αρμονία με τη φύση, ενισχύοντας τη σωματική και ψυχική του υγεία. Μεταξύ άλλων, μπορεί να κάνει τη βόλτα του στον ποδηλατόδρομο, τόσο εντός όσο και εκτός του έργου, να χαλαρώσει στις πισίνες ή να χρησιμοποιήσει το BBQ area. Σε μερικούς μήνες θα είναι διαθέσιμα και τα υπόλοιπα amenities, όπως το εστιατόριο, το business centre, το supermarket, το γυμναστήριο, καθώς και τα γήπεδα για τένις και μπάσκετ. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί, επίσης, η προνομιακή τοποθεσία του Sunset Gardens, καθώς γειτνιάζει με το πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Mediterranean και το νέο Limassol Greens Golf Resort, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το εμπορικό κέντρο MyMall, την παραλία Lady’s Mile και την επιχειρηματική και εμπορική ζώνη της Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του ο Guest Experience and Reservations Officer της LionGlobal, Μίνως Περατικός, ανέφερε: «Με χαρά γνωστοποιούμε την έναρξη της λειτουργίας του Sunset Stays, της υπηρεσίας βραχυπρόθεσμης διαμονής εντός του Sunset Gardens, για την οποία εργαζόμασταν πυρετωδώς τους τελευταίους μήνες. Είμαστε βέβαιοι ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας όπως και του ίδιου του Sunset Gardens αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για μια αξέχαστη, γεμάτη εμπειρίες διαμονή. Από τον πρώτο κιόλας μήνα έχουν καταγραφεί υψηλά επίπεδα πληρότητας, ενώ έχουν γίνει αρκετές κρατήσεις για το επόμενο διάστημα, τόσο από Κύπριους όσο και από ξένους επισκέπτες της Λεμεσού, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

To Sunset Gardens αποτελεί μια υπερσύγχρονη οικιστική ανάπτυξη, η οποία διαθέτει καινοτομίες και ανέσεις που διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα ζωής. Αποτελείται από 330 κατοικίες, κατανεμημένες σε εξαιρετικού σχεδιασμού κτήρια τριών και τεσσάρων ορόφων, τα οποία περιβάλλονται από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Αποτελεί πρότυπο πράσινης ανάπτυξης, καθώς σχεδιάστηκε με πλήρη προσανατολισμό τη βιωσιμότητα και την αειφορία. Μετά την πλήρη περάτωσή του, το έργο θα καλύπτει τις ενεργειακές του ανάγκες σε ένα σημαντικό βαθμό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Θα διαθέτει φωτοβολταϊκά, σύστημα επεξεργασίας και χρήσης του νερού για ύδρευση των χώρων πρασίνου, καθώς επίσης και σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων.

Η υπηρεσία Sunset Stays είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της Lionglobal.