Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Θλίψη για τον θάνατο του Μιχάλη Νικολαΐδη

Λεμεσός: Θλίψη για τον θάνατο του Μιχάλη Νικολαΐδη

Ο Δήμος Λεμεσού με ανάρτηση του εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο μιας μεγαλής προσωπικότητας του αθλητισμού και της καλαθόσφαιρας της πόλης μας, του Μιχάλη Νικολαίδη.

Η ανάρτηση:

Ο Δήμος Λεμεσου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο μιας μεγάλης προσωπικότητας του αθλητισμού και της καλαθόσφαιρας της πόλης μας, τον Μιχάλη Νικολαΐδη. Ο Μιχάλης Νικολαϊδης με το ήθος, την καλοσύνη, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του προσφερε τα μέγιστα στην καλαθόσφαιρα αλλά και στην ΑΕΛ που την κατέστησε μεγάλη και κυρίαρχη δύναμη στα καλαθοσφαιρικά δρώμενα της Λεμεσού και της Κύπρου γενικότερα.

Υπήρξε καθηγητής φυσικής αγωγής αλλά και προπονητής της ανδρικής ομάδας την οποία οδήγησε το 1974 στην πρώτη κατάκτηση τίτλου στην ιστορία της αλλά και σε πολλούς άλλους μετέπειτα, δημιουργώντας μια κυρίαρχη ΑΕΛ στον χώρο της καλαθόσφαιρας.
Δούλευε πάντα με στόχο τη δημιουργία νεαρών ταλέντων, στα οποία εμφυσούσε πρώτα την αγάπη για τον αθλητισμό και το εύ αγωνίζεσθε και στη συνέχεια τα μυστικά του αθλήματος.

Εργάστηκε επίσης ως προπονητής της Εθνικής ομάδας ενώ επαγγελματικά έφτασε μέχρι την βαθμίδα του Επιθεωρητή Φυσικής Αγωγής.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του.