Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Το εντόπισε η Αστυνομία με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Λεμεσός: Το εντόπισε η Αστυνομία με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής, προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου μέλη της Αστυνομίας, που εντόπισαν στην κατοχή του υπόπτου μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί τον Ιούνιο, στη Λεμεσό. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.

Τον 32χρονο εντόπισαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, να εργάζεται με σμιρίλιο στο μπροστινό μέρος της μοτοσικλέτας, σε υποστατικό στη Λεμεσό, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα. Σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα ήταν δηλωμένη ως κλοπιμαία, με αποτέλεσμα τα  μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 32χρονου υπόπτου.

Η κλοπή της μοτοσικλέτας είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 09 Ιουνίου, από τον 34χρονο ιδιοκτήτη της. Σύμφωνα με την καταγγελία, η μοτοσικλέτα, αξίας 4,000 ευρώ, κλάπηκε μεταξύ των ημερομηνιών 08 και 09 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένη έξω από την οικία του ιδιοκτήτης της, στη Λεμεσό.

Εξετάσεις γίνονται για την εξακρίβωση των στοιχείων άλλης μίας μοτοσικλέτας, που εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, στην κατοχή 18χρονου ο οποίος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή της. Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων ο 18χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου να διερευνά.

Τον 18χρονο εντόπισαν τα μέλη της Αστυνομίας να επιβαίνει σε μοτοσικλέτα που δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, σε περιοχή στο Στρόβολο, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, την ώρα που δεύτερος άντρας, ηλικίας 35 ετών προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε αυτή, με τον 18χρονο να βρίσκεται στη θέση του οδηγού.

Ο 18χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός για να διαφύγει του ελέγχου, ωστόσο ανακόπηκε και συνελήφθη, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε μαχαίρι με λεπίδα μήκους 11 εκατοστόμετρων. Ανακρινόμενος στη συνέχεια, αυτός δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή της μοτοσικλέτας.

Από προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε στον αριθμό πλαισίου που έφερε η μοτοσικλέτα, ο αριθμός δεν φαίνεται να ανήκει σε εγγεγραμμένη μοτοσικλέτα, με τις εξετάσεις για εξακρίβωση των στοιχείων και εντοπισμό του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας να συνεχίζονται.

Προηγούμενο άρθροΈσπασε το φράγμα των 1000! Ρεκόρ κρουσμάτων στην Κύπρο και 2 νέοι θάνατοι
Επόμενο άρθροΚαθημερινές κίτρινες προειδοποιήσεις – Στους 41 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος