Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Τρεις ληστείες σε λίγη ώρα με την χρήση πυροσβεστήρα!

Λεμεσός: Τρεις ληστείες σε λίγη ώρα με την χρήση πυροσβεστήρα!

Τρεις ληστείες σε διάστημα τριών ωρών διέπραξαν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες και επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, χρησιμοποιώντας… πυροσβεστήρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ληστείες σημειώθηκαν στις 02:15, στις 02:40 και στις 03:45 τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Οι δράστες, ακολουθώντας την ίδια εγκληματική τακτική, εκκένωναν τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο μοτοσικλετιστών και ποδηλάτη.

Στην πρώτη επίθεση, έκλεψαν από το θύμα τη μοτοσικλέτα του, 300 ευρώ μετρητά και το κινητό του τηλέφωνο. Στη δεύτερη, έκλεψαν τη μοτοσικλέτα, το κινητό και 300 ευρώ μετρητά. Στην τρίτη επίθεση, έκλεψαν την τσάντα ώμου του ποδηλάτη, στην οποία υπήρχαν δύο τραπεζικές κάρτες και η ταυτότητά του.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για τα περιστατικά και περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού \ για τα κατάφεραν να εντόπισαν δύο άτομα σε μοτοσικλέτα, ενώ ταίριαζαν στις περιγραφές των θυμάτων. Ένας 19χρονος βρέθηκε με χειροπέδες, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

Τέλος να αναφέρουμε ότι, στις 06:30 το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Χαβούζας μία από τις κλεμμένες μοτοσικλέτες.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για το περιστατικό αυτό