Αρχική Λεμέσιος Like στον Δήμαρχο, Unlike σε όσους θέλουν δωρεάν parking ή τάχατες δεν...

Like στον Δήμαρχο, Unlike σε όσους θέλουν δωρεάν parking ή τάχατες δεν βρίσκουν parking ή τους αρέσει το πεζοδρόμιο!

Χθες αργά το απόγευμα ο Δήμαρχος Λεμεσού μιλούσε στο ραδιόφωνο του Astra 92.8 κι΄απαντούσε σε ακροατές και στα μηνύματα τους. Ανάμεσα σε πολλά μικρά και άσχετα που τον ρώτησαν που αφορούσαν την αυλή του καθενός, κυριάρχησε το θέμα του parking στο κέντρο της πόλης.

Ο ένας δεν βρίσκει parking, συμπληρώνοντας έξω που το μαγαζί που θέλει να πάει. Ο άλλος θέλει οι φοιτητές να ππαρκάρουν μούκτην ενώ δωρεάν στάθμευση “απαίτησε” κι΄ένας άλλος συμπολίτης που του αρέσει να περπατά και να γυμνάζεται στην επίχωση δεν του αρέσει όμως να πληρώνει parking.

Υπήρξε κάπου προς το τέλος της εκπομπής κι΄ο φίλος που τα είχε με τον τροχονόμο που τον έγραψε γιατί εππάρκαρε δκιο λεπτά πάνω στο πεζοδρόμιο. Και βεβαίως αυτό γι΄αυτόν τον φίλο και δυστυχώς για πολλούς άλλους φίλους και συμπολίτες μας είναι σαν να μην είναι τίποτα.

Και γενικά μέσα από όλα αυτά που ακούστηκαν ο Δήμαρχος τους είπε χοντρικά. Το κέντρο της πόλης πρέπει να συνηθίσουμε ότι πρέπει να απελευθερωθεί από τα αυτοκίνητα. Στο κέντρο υπάρχουν 2500 θέσεις στάθμευσης τους είπε ενώ τους κάλεσε να πάνε στο πολυόροφο κι΄αν δεν βρουν θέση τότε…

Τέλος για τον μούκτη δεν τους είπε το κλασικό ότι επέθανεν. Επεσήμανεν ότι στον Δήμο Λεμεσού είναι δωρεάν οι χώροι στάθμευσης τα Σαββατοκυρίακα, ίσως Παγκόσμια πρωτοτυπία λέω εγώ, τους εξήγησε ότι υπάρχουν έξοδα και ουσιαστικά ότι δεν νοείται δωρεάν στάθμευση.

Για όλα αυτά που είπε ο Δήμαρχος του κάνω ένα μεγάλο Like. Θα του κάνω ένα μεγαλύτερο αν τροχιοδρομήσει, κάτι που θα έπρεπε να είχε ήδη κάνει. Την πλήρη πεζοδρόμηση του κέντρου της πόλης μας. Στους υπόλοιπους θα κάνω Unlike και θα τους πως ότι δυστυχώς δεν μπορώ να τους κατανοήσω.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…