Αρχική Τελευταία Νέα Limassol Arena: Προκήρυξη Διαγωνισμού για κατασκευή οδικού δικτύου κόστους €8,4εκ.

Limassol Arena: Προκήρυξη Διαγωνισμού για κατασκευή οδικού δικτύου κόστους €8,4εκ.

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, σήμερα 9 Ιουλίου 2021 το Τμήμα Δημοσίων Έργων προχώρησε στην προκήρυξη Διαγωνισμού για κατασκευή του οδικού δικτύου εξυπηρέτησης του νέου Γηπέδου Λεμεσού στην περιοχή Κολοσσίου καθώς και του οδικού δικτύου σύνδεσης με το εθνικό οδικό δίκτυο, με ημερομηνία υποβολής τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.  H προκαταρκτική εκτίμηση του κόστους κατασκευής ανέρχεται στα €8,4εκ. + ΦΠΑ.

Το Έργο χωροθετείται στην επαρχία Λεμεσού, βόρεια του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Πάφου στην περιοχή Κολοσσίου και περιλαμβάνει τη βελτίωση/ανακατασκευή της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της οδού Τάσου Ισαάκ, τη δημιουργία τριών νέων κυκλικών κόμβων και την κατασκευή τεσσάρων νέων ραμπών από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών περί τα τέλη του τρέχοντος έτους, νοουμένου ότι δεν προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα στη διαδικασία των προσφορών, και την ολοκλήρωση του έργου σε 19 μήνες.  Στο συμβόλαιο έχει περιληφθεί πρόνοια για τμηματική παράδοση του έργου με στόχο την ομαλή, γρήγορη και ασφαλή διακίνηση της κυκλοφορίας στην περιοχή του νέου σταδίου ποδοσφαίρου.

Η Γνωστοποίηση Απαλλοτρίωσης και το Διάταγμα Επίταξης έχουν επίσης δημοσιευτεί σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθροΘέατρο Ριάλτο: Ανακοίνωση – Νέα μέτρα για Covid19
Επόμενο άρθροΕκπρόσωπος ΟΚΥπΥ: Οι αριθμοί των νοσηλευομένων ασθενών αυξάνονται μέρα με τη μέρα