Αρχική BusinessNews Limassol Boat Show 2024: 23 – 26 Μαΐου στη Μαρίνα Λεμεσού

Limassol Boat Show 2024: 23 – 26 Μαΐου στη Μαρίνα Λεμεσού

Για ακόμα μία χρονιά, η μεγαλύτερη ναυτική έκθεση στην Ανατολική Μεσόγειο αναμένεται να εντυπωσιάσει και να προσελκύσει χιλιάδες λάτρεις των σκαφών αναψυχής και της θάλασσας.

 

Από τα πρώτα στάδια της διαδικασίας εγγραφής στο Limassol Boat Show 2024, ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς δεκάδες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν εντυπωσιακά σκάφη αναψυχής, εξοπλισμό κατάδυσης και ψαρέματος, αξιόλογα αυτοκίνητα και μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών στον τομέα της ναυτιλίας.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου για το Limassol Boat Show 2024 πραγματοποιήθηκε στο Marina Breeze Lounge Bar στη Μαρίνα Λεμεσού, την Τρίτη 21 Μαΐου 2024, παρουσία του Διευθυντή της Dacor Advertising and Media Ltd, κ. Άριστου Αριστείδου, του Γενικού Διευθυντή της Μαρίνας Λεμεσού, κ. Νικηφόρου Παμπακά, και του πρώην Υφυπουργού Ναυτιλίας, κ. Βασίλη Δημητριάδη. Μετά την τεράστια επιτυχία και τη διεθνή αναγνώριση της προηγούμενης έκθεσης, οι διοργανωτές της εκδήλωσης, Dacor Advertising & Media Ltd και Μαρίνα Λεμεσού, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και τις ευχαριστίες τους για το αξιοσημείωτο ενδιαφέρον που δείχνουν τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες για τη φετινή διοργάνωση. Η ζήτηση υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της Έκθεσης, η οποία αναμφισβήτητα συμβάλλει σημαντικά στην καθιέρωση της Κύπρου στο ναυτικό χάρτη και στην αυξανόμενη ανάπτυξη του τομέα της ναυτιλίας σε τοπικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης τύπου ανακοινώθηκαν επίσημα και τα εγκαίνια του Limassol Boat Show που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 17:00 στη Μαρίνα Λεμεσού.

Το Limassol Boat Show 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις 26 Μαΐου 2024, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα και τις νέες τάσεις στη βιομηχανία της ναυτιλίας, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα, την κατάδυση και άλλες σχετικές δραστηριότητες. Σημαντικές καινοτομίες στη φετινή Έκθεση αποτελούν η πρώτη παρουσίαση στην Ανατολική Μεσόγειο ενός σκάφους Lamborghini, καθώς και επιβλητικές παρουσίες από διεθνής εταιρείες του κλάδου όπως Sanlorenzo, Princess, Sunseeker, Azimut, Benetti, Bavaria, Elan, Sea Ray, MAREX, Riva, Antonio yachts, Mastercraft, Chris-Craft, Sacs, MV marine, ΜΙΤΟ, Prestige, Lagoon, Jeanneau, Invictus και άλλα. H ναυτική σχολή BSM Maritime Training Centre θα καλωσορίσει επίσης επισκέπτες και επαγγελματίες του τομέα της ναυτιλίας, παρουσιάζοντας τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στον τομέα αυτό. Στη φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθούν, επίσης, επιδείξεις θαλάσσιων δραστηριοτήτων Flyboard, Waveboard και Jet Ski από αθλητές του κλάδου στην περιοχή των επιδείξεων (ΑS), ενώ παράλληλα, εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο VIP Café Lounge στην Περιοχή D της Έκθεσης.

Το 2ο Limassol Boat Show Conference θα πραγματοποιηθεί, επίσης, κατά τη διάρκεια του Limassol Boat Show 2024, στις 24 Μαΐου στο ναυτικό κέντρο εκπαίδευσης BSM Maritime Training Centre στη Μαρίνα Λεμεσού, από τις 08:30 έως τις 13:30. Επίσημοι προσκεκλημένοι από την Κύπρο και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στην ομάδα συζήτησης με συντονιστή τον πρώην Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Βασίλη Δημητριάδη, σχετικά με το εάν υπάρχει ανάγκη για μια ολιστική προσέγγιση από την Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα του yachting. Η είσοδος στο 2ο Limassol Boat Show Conference είναι δωρεάν, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση www.lbsconference.com.

Το Limassol Boat Show 2024 θα είναι ανοιχτό την Πέμπτη και Παρασκευή, 23 και 24 Μαΐου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, 25 και 26 Μαΐου, η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 12:00 μέχρι τις 20:00. Η είσοδος για το μεγαλύτερο μέρος του Limassol Boat Show είναι δωρεάν (για τις περιοχές της που περιλαμβάνουν την παρουσίαση μικρών σε μέγεθος σκαφών, εξοπλισμό ψαρέματος, υπηρεσίες του κλάδου, αθλήματα, θαλάσσια προϊόντα, και άλλα), ενώ η πρόσβαση στον τομέα των μεγαλύτερων σε μέγεθος σκαφών αναψυχής (Περιοχή D) είναι €10.

Οι χορηγοί του Limassol Boat Show 2024 αποτελούνται από τις εταιρείες:

 • Ασημένιοι Χορηγοί: Furuno Cyprus Ltd, Trident Trust, ECOMMBX
 • Επίσημος χορηγός αυτοκινήτων: E-Cars Cyprus
 • Επίσημος χορηγός καφέ: illy
 • Χορηγός επιχειρηματικού κέντρου: Studio office
 • Προτιμώμενος αεροπορικός συνεργάτης: Emirates
 • Χορηγός φιλοξενίας: City of Dreams Mediterranean
 • Χορηγός VIP Cafe Lounge: Limassol greens
 • Επίσημος χορηγός ποτού: Blanc
 • Χορηγός wist bands : XSpot Wealth
 • Χορηγός buggies: BLK Advisory Group Ltd
 • Υποστηρικτές: Υφυπουργείο Ναυτιλίας Κύπρου (SDM), Eurobank, Κέντρο Εκπαίδευσης BSM Maritime Training Center

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Limassol Boat Show www.limassolboatshow.com.