Αρχική Εκδηλώσεις Limassol Boat show 2024: 23 – 26 Μαΐου

Limassol Boat show 2024: 23 – 26 Μαΐου

Για ακόμη μια χρονιά το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι της Ανατολικής Μεσογείου αναμένεται να είναι εντυπωσιακό και να προσελκύσει χιλιάδες φίλους των σκαφών και της θάλασσας. Από τις πρώτες κιόλας μέρες που άνοιξαν οι συμμετοχές επήλθε πληρότητα με δεκάδες επιχειρήσεις, οι οποίες θα προβάλουν εντυπωσιακά σκάφη, είδη καταδύσεων και αλιείας, εντυπωσιακά αυτοκίνητα και πολλές υπηρεσίες στον τομέα της θάλασσας.

Ξεχωρίζει φέτος η παρουσία του Ιταλικού κολοσσού Lamborghini η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ανατολική Μεσόγειου, ένα Lamborghini ταχύπλοο σκάφος. Επιβλητικές παρουσίες θα έχουμε και από τα γνωστά ναυπηγία Sanlorenzo, Princess, Sunseeker, Azimut, Benetti, Bavaria, Elan, Sea Ray, Βασιλόπουλος, Riva, Antonio yachts, Mastercraft, Chris-Craft, Sacs, MV marine, ΜΙΤΟ, Prestige, Lagoon, Jeanneau, Invictus και αρκετά άλλα.

Καινοτομίες στο φετινό ναυτικό σαλόνι

Η ναυτική σχολή BSM θα ανοίξει τις πόρτες της στους χιλιάδες επισκέπτες, στα ναυτικά επαγγέλματα και στον τρόπο εκπαίδευσης των μελλοντικών ναυτικών. Ακόμη μια όμορφη νότα θα είναι οι εντυπωσιακές επιδείξεις με Fly board, Wave board και Jet ski από αθλητές ,οι οποίες θα πραγματοποιούνται στον χώρο επιδείξεων. Επίσης, φέτος υπάρχει ειδική συμμετοχή εταιριών πώλησης ειδών BBQ και outdoor activities, οι οποίες θα κάνουν live cooking demonstrations.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες της την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 17:00  μέχρι τις 21:00 βράδυ, το ίδιο ισχύει και την Παρασκευή 24 Μαΐου. Το Σάββατο 25 Μαΐου και Κυριακή 26 Μαΐου θα είναι ανοικτή από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Η είσοδος για τον τομέα των yachts ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ για το υπόλοιπο κομμάτι (είδη αλιείας, υπηρεσίες, αθλήματα, προϊόντα θαλάσσης κ.α.) είναι δωρεάν.

Χορηγοί της εκδήλωσης

Silver Sponsors: Furuno Cyprus Ltd, Trident Trust, ECOMMBX

Official Car sponsor: E-Cars Cyprus

Official Coffee sponsor: illy

Business center sponsor: Studio office

The preferred airline partner: Emirates

Hospitality Sponsor: City of Dreams Mediterranean

VIP cafe lounge sponsor: Limassol Greens

Official Drink: Βlanc

Wristband Sponsor: XSpot Wealth

Motion Sponsor Marina Buggies: BLK Advisory Group Ltd

Supporters: Cyprus Shipping Deputy Ministry (SDM), Eurobank, BSM

Την έκθεση διοργανώνουν η Dacor Advertising and Media Ltd και η Limassol Marina.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Ναυτικού Σαλονιού www.limassolboatshow.com