Αρχική BusinessNews Και η ντόπια αγορά επιλέγει Limassol Del Mar

Και η ντόπια αγορά επιλέγει Limassol Del Mar

Marketing Executive, Ms Eleftheria Voskaridou presented the project to the guests.jpg

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, τόσο από μέλη της ντόπιας και διεθνούς οικονομικής και εμπορικής βιομηχανίας, όσο και από μελλοντικούς επενδυτές, το Limassol Del Mar οργάνωσε μια ακόμα μια επιτυχημένη παρουσίαση, η οποία έγινε την Παρασκευή, 7 Απριλίου στο Columbia Venue Center στη Λεμεσό.

Marketing Executive, Ms Eleftheria Voskaridou presented the project to the guests.jpg

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το νέο αναπτυξιακό έργο Limassol Del Mar. Το ενδιαφέρον που επέδειξαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, κάτι που αντικατοπτρίζει τη μεγάλη επιτυχία του έργου. Η επιτυχία του Limassol Del Mar  αποδίδεται  πρωτίστως στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική  του, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, την ποιότητα, τις πεντάστερες υπηρεσίες που θα προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές˙ δεδομένα που το καθιστούν ιδανικό για κάθε ιδιοκτήτη.

Mr Pantelis Leptos and Mr Michalis Zavos adressed the event.jpg

 

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο που βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5αστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassoldelmar.com.