Αρχική BusinessNews Ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη μεγαλειώδη τελετή του Limassol Del...

Ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη μεγαλειώδη τελετή του Limassol Del Mar

Το παγκοσμίως βραβευμένο αναπτυξιακό έργο Limassol Del Mar ετοιμάζεται να ‘αναδυθεί’ με μια μεγαλειώδη τελετή για την τοποθέτηση του θεμελίου λίθου στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Αναμένεται επίσης να παρευρεθούν εξέχουσες διεθνείς και εγχώριες προσωπικότητες, από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, ιδιοκτήτες και διευθυντές των σημαντικότερων οργανισμών αλλά και διεθνείς επενδυτές και δυνητικοί αγοραστές.

Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει ίσως τη πιο κορυφαία οργάνωση και παρουσίαση που έγινε ποτέ στο είδος της στην Κύπρο. Αυτή η εκδήλωση προγραμματίζεται εδώ και αρκετούς μήνες, με τεράστια ομάδα συντελεστών που περιλαμβάνει τεχνικούς, μουσικούς, προγραμματιστές, παραγωγούς κτλ ώστε να δημιουργηθεί μια σκηνή παράστασης στην καρδιά του εργοταξίου με ένα ξεχωριστό concept. Από την ομάδα συντελεστών ξεχωρίζει ο ταλαντούχος και διεθνής καριέρας Κύπριος συνθέτης Κώστας Κακογιάννης, ο οποίος με τα μοναδικά μουσικά του ηχοχρώματα επιμελείται τη μουσική επένδυση του προγράμματος. 

Τέλος, σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι εκτός από την ευχάριστη εμπειρία που θέλει να δώσει στους εκλεκτούς καλεσμένους τους οι διοργανωτές, κύριο μέλημά τους είναι η ασφάλεια τους, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα αυστηρά μέτρα. Να σημειωθεί εδώ ότι η είσοδος στην εκδήλωση, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, θα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη σχετικής πρόσκλησης.