Αρχική BusinessNews Limassol Del Mar: Επίσημη τελετή τοποθέτησης θεμέλιου λίθου

Limassol Del Mar: Επίσημη τελετή τοποθέτησης θεμέλιου λίθου

Σήμερα Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στις 19:15 αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η φαντασμαγορική εκδήλωση για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου του μεγαλειώδους έργου Limassol Del Mar από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα τιμήσουν με το παρών τους την εκδήλωση και την Κύπρο παρουσίες που θα συζητηθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχει στηθεί μια γιγαντοοθόνη 240 τετραγωνικών μέτρων, 300 άτομα εργάζονται πυρετωδώς για τις τελικές πινελιές της εκδήλωσης και παράλληλα 30 καλλιτέχνες προετοιμάζονται για να προσφέρουν ένα υπερθέαμα αντάξιο της αίγλης του έργου και της λάμψης των προσκεκλημένων.

Η εκδήλωση θα γίνει στην καρδιά του εργοταξίου του Limassol Del Mar ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας εργαζομένων, συντελεστών και προσκεκλημένων.

Λόγω της φύσης της εκδήλωσης και των υψηλών παρουσιών από όλον τον κόσμο η είσοδος στην εκδήλωση, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, θα επιτρέπεται μονάχα με την επίδειξη του ονομαστικού δελτίου εισόδου.