Αρχική Εκδηλώσεις Limassol Marina: 17 Σεπτεμβρίου – Βιώσιμη εβδομάδα κινητικότητας

Limassol Marina: 17 Σεπτεμβρίου – Βιώσιμη εβδομάδα κινητικότητας

EMW_ElevatorsA3_2017.jpg

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2017, η εκδήλωση Αειφόρου Κινητικότητας στη Μαρίνα Λεμεσού θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00. Οργανωμένη από την Τουριστική Εταιρεία Λεμεσού και τους Προορισμούς Civitas, η εκδήλωση θα παρουσιάσει μια σειρά από πρωτοβουλίες, προϊόντα και υπηρεσίες βιώσιμης κινητικότητας, που εστιάζουν στην καθαρή, κοινή και ευφυή κινητικότητα.

Μια περιοδεία με λεωφορείο στη Λεμεσό, μια αρένα ποδηλασίας για παιδιά, ηλεκτρονικά αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά ποδήλατα, σταθμούς φόρτισης EV και μια ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών που δημιουργούν τέχνη με ανακυκλώσιμα υλικά αποτελούν μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες την ημέρα. Μια πορεία στους δρόμους της Λεμεσού και ένα κυνήγι θησαυρού ποδηλάτου θα διεξαχθούν επίσης σε διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης για να συμπληρώσουν την ημέρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους ενώ όλες οι τοποθεσίες θα είναι προσβάσιμες με Λεωφορείο Νο. 30 από την τουριστική περιοχή προς το Παλιό Λιμάνι.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ

EMW_ElevatorsA3_2017.jpg