Αρχική Διεθνή Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η 28χρονη «βασίλισσα» του καρναβαλιού στον Έβρο

Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η 28χρονη «βασίλισσα» του καρναβαλιού στον Έβρο

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στον Έβρο με τον θάνατο της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα με τραύματα στο σώμα της τη Δευτέρα (20/2).

Την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας στον Έβρο είχαν δηλώσει οι γονείς της την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Το άψυχο σώμα της βρήκε ο θείος της με αστυνομικούς, πεσμένο σε χαράδρα 40 μέτρων. Κοντά βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε.

Κατά την ανάσυρσή της διαπιστώθηκε ότι είχε καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 28χρονη που ήταν μία από τους επικεφαλής του φετινού καρναβαλιού, καθώς κατασκεύαζε τα άρματα, προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος.

Σύμφωνα με προφορική μαρτυρία του αδερφού της, η κοπέλα χρησιμοποιούσε για αγροτικές εργασίες τέτοιου είδους μαχαίρι.

Η πρώτη εκδοχή είναι αυτή της πιθανής αυτοκτονίας, κάτι που θα διαπιστωθεί (ή όχι) κατά την νεκροτομή. Τα τραύματα στους καρπούς της είναι πριν το τραύμα στο στήθος, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατός της έχει προέλθει από το τραύμα από μαχαίρι στο στήθος ή από την πτώση στη χαράδρα.