Αρχική Πρόσωπα Μακάριος Δρουσιώτης: «Ο Αναστασιάδης είναι ψεύτης»

Μακάριος Δρουσιώτης: «Ο Αναστασιάδης είναι ψεύτης»

Την άποψη ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει ψέματα και ότι πρέπει να ντρέπεται κυρίως για τα όσα δήλωσε για τη σύζυγο του, διατυπώνει ο Μακάριος Δρουσιώτης.

 

Αύριο στο CyTalks ολόκληρη η συνέντευξη του Μακάριου Δρουσιώτη – Αποκαλύπτεται νέο σκάνδαλο

 

Κληθείς από το cyprusnews.eu και τον Γιώργο Παυλίδη ν’ απαντήσει στα όσα του προσάπτει ο Νίκος  Αναστασιάδης, ο Κύπριος ερευνητής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αν ήθελε να «βγάλει» χρήματα θα πουλούσε τα πνευματικά δικαιώματα της έρευνας του πριν τη δημοσιοποίηση της έναντι μεγάλου οικονομικού αντιτίμου, όπως του πρότεινε γνωστός δικηγόρος:

«…Σε σχέση με τη σύζυγο μου ο Αναστασιάδης λέει ψέματα  και πρεπει να ντρέπεται γι’ αυτό! Η σύζυγος μου πήρε άδεια άνευ απολαβών, πήγε μαζί μου στις Βρυξέλλες, έμεινε άνεργη για ένα χρόνο, ακολούθως διεκδίκησε και κέρδισε θέση εργασίας στον μηχανισμό της Κομισιόν με εξαετές συμβόλαιο, εργάστηκε εκεί δύο χρόνια, δεν της άρεσε, παραιτήθηκε και επέστρεψε στην Κύπρο μαζί με τον γιό μου ένα χρόνο πριν αποφασίσει ο Αναστασιάδης αν θα επαναδιορίσει ή όχι τον Στυλιανίδη. Αυτά για να καταλάβετε πόσο ψεύτης είναι…

Ισχυρίστηκε ότι μου έδινε μισθό από τον ΔΗΣΥ. Ψέμα! Ούτε σεντ. Αντίθετα δούλευα γι’ αυτόν σαν ηλίθιος διότι πίστευα ότι ο Αναστασιάδης ήταν ο ηγέτης που θα έλυνε το κυπριακό. Τον προκαλώ να δώσει οποιοδήποτε τεκμήριο που ν αποδεικνύει ότι πήρα από τον ΔΗΣΥ έστω κι ένα σεντ. Τα μόνα χρήματα που πήρα ήταν ένα πενιχρό ποσό από το εκλογικό του επιτελείο, έξι μήνες πριν τις εκλογές, το οποίο μάλιστα δήλωσα στο Φόρο εισοδήματος. Τίποτε άλλο!

Με κατηγορεί ότι κυκλοφόρησα τα βιβλία για να τον εκδικηθώ και για να κάνω λεφτά. Ανοησίες. Αν ήθελα να τον εκβιάσω, αρκούσε να του δείξω τα στοιχεία που είχα μόνο για την υπόθεση Ριμπολόβλιεφ, κι αυτός, προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή μου, θα με διόριζε όπου ήθελα. Να σου αποκαλύψω ότι σε κάποια φάση πριν την κυκλοφορία του βιβλίου,  βολιδοσκοπήθηκα από έναν δικηγόρο αν ήθελα να του πουλήσω τα πνευματικά δικαιώματα της έρευνας έναντι  ποσού που θα καθόριζα εγώ. Αν λοιπόν ήθελα να γίνω πλούσιος, θα μπορούσα να πουλήσω τη δουλειά μου κι όλα θα τέλειωναν εκεί..»

Διαβάστε αύριο ολόκληρη τη συνέντευξη του Μακάριου Δρουσιώτη στο CyTalks εδώ:

Προηγούμενο άρθροΑστυνομικοί έσωσαν από θερμοπληξία μωρό που ήταν παρατημένο σε ΙΧ
Επόμενο άρθρο“Βολές” του ΤΕΠΑΚ προς την Αρχιεπισκοπή για την αύξηση των ενοικίων στις εστίες