Αρχική Τελευταία Νέα Μαριλένα Ευαγγέλου: «Θα στηρίξουμε οικονομικά την ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στη Λεμεσό»

Μαριλένα Ευαγγέλου: «Θα στηρίξουμε οικονομικά την ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στη Λεμεσό»

Το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας Στηρίζει τη Μετανάστρια Ιδιοκτήτρια Καταστήματος Που Υπέστη Ζημιές στη Λεμεσό

 

Σοβαρές ζημιές υπέστη το κατάστημα μιας μετανάστριας και πολύτεκνης μητέρας στη Λεμεσό, κατα τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα την περασμένη Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της άμεσης ανταπόκρισης του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, λειτουργοί του Υφυπουργείου επισκέφθηκαν την ιδιοκτήτρια και την οικογένειά της.

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, δημοσίευσε στην πλατφόρμα Χ ότι το Υφυπουργείο θα παρέχει οικονομική και ψυχοκοινωνική στήριξη στην οικογένεια. “Το Υφυπουργείο θα στηρίξει οικονομικά τις άμεσες ανάγκες της οικογένειας και θα παράσχει ψυχοκοινωνική στήριξη”, ανέφερε η Υφυπουργός στην ανάρτησή της.

Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει την ανάγκη για άμεση και συντονισμένη δράση από τις κρατικές αρχές, ιδιαίτερα όταν τα θύματα είναι ευάλωτες ομάδες, όπως πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα παιδιά.

Είναι πλέον καιρός να ληφθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας και της καταστροφής που προκαλούν τα επεισόδια, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες τραγωδίες.

Προηγούμενο άρθροΞυλοκόπησαν τουρίστες αραβικής καταγωγής στη Λεμεσό και φεύγουν άρον άρον με αναπηρικά αμαξίδια (ΕΙΚΟΝΑ)
Επόμενο άρθροΤι φέρνει ο Σεπτέμβριος στο Netflix – Νέες κυκλοφορίες σε σειρές και ταινίες