Αρχική Πρόταση Μαρίνα Λεμεσού: Αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για ιδιοκτήτες σκαφών σε τρέιλερ! (VIDEO)

Μαρίνα Λεμεσού: Αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για ιδιοκτήτες σκαφών σε τρέιλερ! (VIDEO)

Redefining the Trailer Boat Experience

 

Η Μαρίνα Λεμεσού καινοτομεί προσφέροντας μία νέα αναβαθμισμένη εμπειρία Trailer Boat Park για τους ιδιοκτήτες τρέιλερ σκαφών. Με τη δημιουργία ενός νέου και ειδικά διαμορφωμένου χώρου στάθμευσης για ρυμουλκούμενα οχήματα σκαφών, και την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών, η νέα υπηρεσία προσφέρει σημαντικά οφέλη στους ιδιοκτήτες και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους στο μέγιστο.

Με ένα σύγχρονο και αρκετά μεγαλύτερο χώρο στάθμευσης και φύλαξης σκαφών μέχρι 10 μέτρα, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να έχουν τα σκάφη τους σταθμευμένα με ασφάλεια, με απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα, σε απόσταση λίγων μέτρων από το ιδιωτικό slipway της Μαρίνας. Η υπηρεσία αυτή παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της στάθμευσης και αποθήκευσης στην ξηρά, αλλά ταυτόχρονα, και την ανέλκυση και καθέλκυση του σκάφους, χωρίς καμιά ταλαιπωρία από την πλευρά των ιδιοκτητών, καθώς η ομάδα της Μαρίνας θα αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία εκ μέρους τους. Οι πρώτες δέκα υπηρεσίες καθέλκυσης και ανέλκυσης στη Μαρίνα θα παρέχονται δωρεάν, ενώ οι πελάτες, αν το επιθυμούν, θα μπορούν να χρησιμοποιούν απεριόριστα την ιδιωτική ράμπα καθέλκυσης και ανέλκυσης της Μαρίνας με δικό τους όχημα. Η νέα υπηρεσία παρέχει επίσης απόλυτη ευελιξία στους πελάτες, ασφαλή χώρο για φύλαξη ή στάθμευση του τρέιλερ όταν χρησιμοποιείται το σκάφος στη θάλασσα και στεγασμένο χώρο αποθήκευσης.

Με τη χρήση της νέας υπηρεσίας Trailer Boat Park, οι πελάτες θα γίνονται μέρος της κοινότητας σκαφών της Μαρίνας και θα μπορούν να επωφελούνται από 24ωρη ασφάλεια, υπηρεσίες  υποδοχής και concierge από την ομάδα της Μαρίνας Λεμεσού και εκπτώσεις στα καταστήματα και εστιατόρια του Έργου. Θα έχουν, επίσης, δωρεάν πρόσβαση σε χώρο στάθμευσης στη Μαρίνα και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώνει η Μαρίνα Λεμεσού για τους πελάτες της και όχι μόνο, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα υπηρεσία Trailer Boat Park, τα διαθέσιμα πακέτα και τις τιμές, ή και για να προχωρήσετε με την κράτησή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Μαρίνας Λεμεσού στο τηλέφωνο +357 25 020 020 ή μέσω email στο [email protected].