Αρχική BusinessNews Η Μαρίνα Λεμεσού γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζει τη νέα εταιρική...

Η Μαρίνα Λεμεσού γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα (Φωτογραφίες)

Ολοκληρώνοντας δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, η Μαρίνα Λεμεσού παρουσιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα, η οποία αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τις εμπειρίες που προσφέρει πάνω στη θάλασσα.

Η μεγαλύτερη στο νησί και πολυβραβευμένη superyacht μαρίνα, αποτελεί ένα μοναδικό ολόχρονο προορισμό για όλους, γεμάτο ζωή, χρώμα και ενέργεια, με ποικίλες επιλογές πάνω στη θάλασσα. Μία πετυχημένη πορεία δέκα χρόνων, και ένα έργο, το πρώτο του είδους του στο νησί, που αναδύεται μέσα από τα γαλάζια νερά που το περιβάλλουν αναζωογονώντας το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Όπως αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κ. Νικηφόρος Παμπακάς, «η νέα εταιρική ταυτότητα δεν αποτελεί μία απλή ανανέωση των εταιρικών στοιχείων της Μαρίνας. Είναι μια έκφραση και ένας τρόπος ζωής που συνδέεται με τα οφέλη του να ζει κανείς πάνω στη θάλασσα, με ό,τι περιλαμβάνει αυτό για τον καθένα. Η ζωή πάνω στη θάλασσα δεν έχει μόνο ένα χρώμα. Είναι ζωντανή, πολύχρωμη, συνεχώς εξελισσόμενη και αισιόδοξη, και υπόσχεται ευεξία, απόδραση από τη καθημερινότητα και περιπέτεια, όλα σε ένα προορισμό που είναι κτισμένος πάνω στη θάλασσα, που μας προσκαλεί να ζήσουμε, να ανανεωθούμε και να απολαύσουμε ό,τι καλό μας προσφέρει. Αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που ευθυγραμμίζει την ανανεωμένη ταυτότητα της μαρίνας με την ανάπτυξη και τον ρόλο της, όχι μόνο στη κοινωνία, αλλά και ως ένα προορισμό που ανανεώνει την ψυχή, το μυαλό και το σώμα, και μας συνδέει με το περιβάλλον, τη θάλασσα και τον κόσμο γύρω μας».

Στα πλαίσια της νέας εταιρικής εικόνας της Μαρίνας Λεμεσού, μία νέα παλέτα χρωμάτων έχει δημιουργηθεί, που αντικατοπτρίζει τα χρώματα που δημιουργούνται στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις αντανακλάσεις και το παιχνιδιάρικο φως του ήλιου, για να μεταφέρει τα συναισθήματα που δημιουργεί η θάλασσα. Εμπνευσμένα από την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της μαρίνας, τα κτίρια και το φυσικό της περιβάλλον, τα νέα χρώματα  αντανακλούν το πώς η ζωή στη θάλασσα μπορεί να ζωντανέψει τις αισθήσεις μας, να ενισχύσει τη διάθεσή μας και να φέρει τους ανθρώπους κοντά, καλλιεργώντας ουσιαστικές κοινωνικές συνδέσεις μεταξύ του περιβάλλοντος της μαρίνας, της κοινότητάς της, αλλά και του κόσμου γύρω από αυτήν.

Το ανανεωμένο, σύγχρονο, απλό και μοναδικό λογότυπο της Μαρίνας Λεμεσού, απεικονίζει το τιμόνι του σκάφους σε συνδυασμό με τον ήλιο, αναδεικνύοντας βασικά στοιχεία της ταυτότητας της Μαρίνας Λεμεσού. Οι βάσεις παραμένουν οι ίδιες, αλλά η επιτυχημένη πορεία του προορισμού αυτού συνεχίζεται, εξελίσσεται και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, θέτοντας τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια λειτουργίας της.

Η Μαρίνα Λεμεσού εισέρχεται σε αυτό το νέο μεγάλο κεφάλαιο με περισσότερους από 280 ιδιοκτήτες επαύλεων και διαμερισμάτων, 14 μοναδικούς χώρους εστίασης με επιλογές για φαγητό, καφέ και ποτό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, 13 καταστήματα, γυμναστήριο και σπα, παραλία, ψυχαγωγία, διάφορες πολιτιστικές εμπειρίες και ακόμα περισσότερα, και προσκαλεί τον κόσμο να ζήσει από κοντά όλα όσα έχει να προσφέρει, σε έναν χώρο που αξίζει να δεις, να επισκεφθείς και να απολαύσεις, πάνω στη θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την νέα ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού ή τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας, FacebookInstagramLinkedInYouTube και Twitter.