Αρχική Πρόταση Μαρίνα Λεμεσού: Με γιορτινή διάθεση λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Μαρίνα Λεμεσού: Με γιορτινή διάθεση λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

PreChristmas Fair στην Μαρίνα Λεμεσού

Η πιο δημοφιλής γιορτή του χρόνου πλησιάζει και η Μαρίνα Λεμεσού έχει ήδη μπει στο εορταστικό κλίμα των ημερών, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις για το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα.

Το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου, η Χορωδία Σπύρου Καψάσκη θα τραγουδήσει μαγευτικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα στην Κεντρική Πλατεία, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να τραγουδήσουν μαζί με τους χορωδούς και να απολαύσουν τη μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της Μαρίνας Λεμεσού. Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, θα τιμήσει με την παρουσία του και ο διασημότερος άνθρωπος στον πλανήτη: ντυμένος στα κόκκινα με τη λευκή γενειάδα του, θα χαρίσει στα παιδιά δωράκια και αγκαλιές.

Και όσο οι μικροί θα ποζάρουν με τον Άγιο Βασίλη, οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βολτάρουν στα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού και να επωφεληθούν από τις γιορτινές εκπτώσεις που θα προσφέρουν τα Diesel Store, Ralph Lauren, Zilli Boutique, PAG Boutique, Après ski, Ancora και Ship 2 Shore σε είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Οι επισκέπτες θα μπορούν, επίσης, να αφεθούν στη μαγεία της χριστουγεννιάτικης αγοράς με διάφορες νόστιμες λιχουδιές, χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη δώρων. Σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, στην καρδιά της πόλης, θα βρίσκεται και το Ράδιο Πρώτο, αναμεταδίδοντας την εκδήλωση ζωντανά μέσω live link.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Μαρίνας Λεμεσού, πατήστε εδώ www.limassolmarina.com/whats-on.

Pre Christmas Fair Limassol Marina