Αρχική BusinessNews Η Μαρίνα Λεμεσού και το AbleBook Cyprus ενώνουν δυνάμεις!

Η Μαρίνα Λεμεσού και το AbleBook Cyprus ενώνουν δυνάμεις!

Η Μαρίνα Λεμεσού συνεργάζεται με το AbleBook Cyprus

Καθιστώντας την Κύπρο πιο προσβάσιμη για όλους

Η Μαρίνα Λεμεσού ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με το AbleBook, μια κορυφαία εφαρμογή που επιδιώκει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρίες και άλλων ευάλωτων ομάδων στην ευρύτερη κοινότητα.

Το AbleBook είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για άτομα με αναπηρίες στην Κύπρο, η οποία ενέπνευσε τον ιδρυτή της, ο ίδιος άτομο με κληρονομική αναπηρία, από τις καθημερινές του εμπειρίες και προκλήσεις. Η εφαρμογή παρέχει ζωτικές πληροφορίες και υπηρεσίες σχετικά με την προσβασιμότητα για τα άτομα με αναπηρία σε όλα τα αστικά κέντρα και κοινότητες του νησιού. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες και στην προώθηση της εφαρμογής καινοτόμων λύσεων για την καλύτερη ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία.

Η συνεργασία ανάμεσα στη Μαρίνα Λεμεσού και την εφαρμογή AbleBook τονίζει τα κοινωνικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά της Μαρίνας, με μια σειρά υπηρεσιών που είναι προσβάσιμες σε όλους. Ειδικότερα, η Μαρίνα διαθέτει περισσότερες από 50 θέσεις στάθμευσης αφιερωμένες σε άτομα με αναπηρίες και διευκολύνει την ανεμπόδιστη και βολική πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία σε όλους τους χώρους του έργου. Αυτό καθίσταται δυνατό με δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια και μεταφορά με buggy εντός της Μαρίνας τόσο για τους πελάτες όσο και για τους επισκέπτες. “Το όραμα και οι στόχοι του AbleBook συμπίπτουν απόλυτα με τις αξίες της Μαρίνας Λεμεσού. Από την αρχή, αυτή η συνεργασία υποδεχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από όλη μας την ομάδα, κυρίως λόγω του κοινωνικού αντίκτυπου της πρωτοβουλίας και του γεγονότος ότι η πλατφόρμα είναι έργο δύο νέων ατόμων με όραμα για ένα καλύτερο αύριο για όλους”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κ. Νικηφόρος Παμπάκας.

Ο ιδρυτής και Διευθυντής του AbleBook, κ. Ανδρέας Βασιλείου είπε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με τη Μαρίνα Λεμεσού, μια συνεργασία που αντικατοπτρίζει την αφοσίωση μας στη δημιουργία μιας πραγματικά προσβάσιμης και συμπεριληπτικής κοινότητας. Η Μαρίνα Λεμεσού είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η κοινωνική προσανατολισμένη σκέψη και μια πρωτοπόρος νοοτροπία μπορούν να συμβάλλουν στην πραγματική πρόοδο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, στοχεύουμε να προωθήσουμε την ευαισθητοποίηση, την καινοτομία και τη συνεργασία για μια πιο προσβάσιμη και συμπεριληπτική κοινωνία μεταξύ των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία της κοινωνικής συνεισφοράς και της συλλογικής κοινωνικής προσπάθειας για ένα πιο προσβάσιμο και συμπεριληπτικό αύριο για όλους μας. Ελπίζουμε ότι άλλες επιχειρήσεις θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μαρίνας Λεμεσού συμμετέχοντας στην εφαρμογή μας”.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κατεβάσετε την εφαρμογή AbleBook, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους ή τις σελίδες τους στο Facebook και Instagram.