Αρχική BusinessNews Μαρίνα Λεμεσού: Ξεκινήστε ξανά τους κινητήρες σας! (Φωτογραφίες-ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρίνα Λεμεσού: Ξεκινήστε ξανά τους κινητήρες σας! (Φωτογραφίες-ΒΙΝΤΕΟ)

Το “Limassol Motion” θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 16:00-21:00 το Σάββατο και 10:00-20:00 την Κυριακή

 

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το ευρέως δημοφιλές “Limassol Motion” επιστρέφει για να συγκεντρώσει χιλιάδες λάτρεις της μηχανοκίνησης και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

DCIM101MEDIADJI_0056.JPG

Ο στόχος; Να ανακαλύψουν τα τελευταία νέα της βιομηχανίας και τις τάσεις της αγοράς.

Πραγματοποιούμενο στη Μαρίνα Λεμεσού, το “Limassol Motion” θα παρουσιάσει ό,τι καινούργιο υπάρχει στον τομέα των σκαφών, αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, ηλεκτρικών οχημάτων και όλων των οχημάτων μεταφοράς.

Διοργανωτές του συνεδρίου είναι η Dacor Advertising & Media Ltd και θα φιλοξενηθεί από τη Μαρίνα Λεμεσού.

Το “Limassol Motion” θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 16:00-21:00 το Σάββατο και 10:00-20:00 την Κυριακή.

Στο event θα παρουσιάστουν νέα μοντέλα, τρέχουσες τεχνολογίες και καινοτομίες, παρέχοντας το τέλειο περιβάλλον για επαγγελματική δικτύωση και συνδέοντας τους εκθέτες με τους πιθανούς πελάτες, τόσο τοπικούς όσο και διεθνείς.

Η είσοδος στο “Limassol Motion” είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και του Τμήματος Εργασίας.

Μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή σεζόν με τον πιο δυναμικό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτό το γεγονός, καλέστε στο +357 25 577 750 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του “Limassol Motion”.