Αρχική Τελευταία Νέα Μαζέψαμε πολλά χαμόγελα για το σύνδεσμο Funraising!

Μαζέψαμε πολλά χαμόγελα για το σύνδεσμο Funraising!

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Μέρα Αγάπης και Προσφοράς και στόχος μας ήταν να μοιράσουμε χαμόγελα στα παιδιά τoυ Funraising Charity Foundation και το καταφέραμε με το παραπάνω!

 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απλόχερη και συγκινητική. Μαζεύτηκαν ρούχα, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και το ποσό των 1.300 ευρώ τα οποία παραδόθηκαν ήδη στο σύνδεσμο. Η μέρα αυτή ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Παντελή Αθηνή, ενός ανθρώπου που ανταποκρινόταν χωρίς δεύτερη σκέψη σε κάθε κάλεσμα για βοήθεια.

Αυτή η πρωτοβουλία δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς την ομαδική και φιλανθρωπική στήριξη γι’ αυτό και ανταποδίδουμε με ευχαριστίες το συνδιοργανωτή μας Carierista και το Λεμεσός | Lemesos Blog που λειτούργησε ως χορηγός επικοινωνίας.

FunraisingEvent 2

Μεγάλο ευχαριστώ στο Kronos Express για τη μεταφορά, το Κτήμα Δημοσθένους – Ktima Demosthenous, τη Megaprint για τη στήριξη επικοινωνίας καθώς και το Phil. Andreou Digital Printing Services για τα εκτυπωτικά, το Esperides Wedding Flowers για την προσφορά προϊόντων προς πώληση και όλες τις διαδικτυακές εφημερίδες που επικοινώνησαν την εκδήλωσή μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που προσέφεραν με την καρδιά τους, φτιάχνοντας γλυκά για την αγορά (τα οποία έγιναν ανάρπαστα) και φυσικά όλους όσους παρευρέθηκαν και πρόσφεραν με κάθε τρόπο!

FunraisingEvent 1


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!