Αρχική Τελευταία Νέα Με γλυπτά εμπλουτίζεται το καταδυτικό πάρκο στο «Δασούδι»

Με γλυπτά εμπλουτίζεται το καταδυτικό πάρκο στο «Δασούδι»

Γράφει ο Χρήστος Χαραλάμπους

Στον περαιτέρω εμπλουτισμό του καταδυτικού πάρκου που δημιουργήθηκε στην θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται μπροστά από το «Δασούδι», προχωρεί η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού, στοχεύοντας στην ακόμα μεγαλύτερη προσέλκυση ξένων επισκεπτών αλλά και ντόπιων που ενδιαφέρονται για τις καταδύσεις και την γνωριμία του βυθού της Λεμεσού.

Ειδικότερα, μέσα στις επόμενες λίγες μέρες, όπως ανέφερε στο Limassol Today η Διευθύντρια της ΕΤΑΛ Μαρία Στυλιανού, θα γίνει η πόντιση μιας σύνθεσης  γλυπτών που φιλοτεχνήθηκαν από την Γιώτα Ιωαννίδου, μετά από σχετικό διαγωνισμό. Πρόκειται για δύο γλυπτά 6 επί 2,5 μέτρα το καθένα με θέμα σχετικό με την παράδοση της Λεμεσού τα οποία θα τοποθετηθούν σε σημείο το οποίο έχει υποδειχθεί από το Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών.

Όπως εξηγεί η κ. Στυλιανού, η πόντιση των γλυπτών εντάσσεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ΑνΔιΚατ: Καταδυτικές Διαδρομές σε Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου -Ανάπτυξη Δικτύου Καταδυτικού Τουρισμού» στο οποίο μετέχει η  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού.

Συνέχεια στο Limassol Today