Αρχική Τελευταία Νέα Με νερό ΑΓΡΟΣ ξεδιψούν οι δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού – ΓΣΟ

Με νερό ΑΓΡΟΣ ξεδιψούν οι δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού – ΓΣΟ

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, δυνάμει της οποίας το νερό ΑΓΡΟΣ γίνεται Επίσημος Προμηθευτής νερού και Χρυσός Χορηγός στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου.

To νερό είναι το πλέον απαραίτητο εφόδιο για τους πέραν των 13.000 δρομέων που αναμένεται να λάβουν μέρος φέτος στην 11η έκδοση της πιο μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης του τόπου, η οποία αποκτά πλέον διήμερη διάρκεια (θα διεξαχθεί 18-19 Μαρτίου). 

«Το νερό είναι το πιο απαραίτητο εφόδιο για έναν δρομέα, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, οπότε η σωστή επιλογή του Επίσημου Προμηθευτή νερό είναι πολύ σημαντική για μια μεγάλη διοργάνωση. Εμείς πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη» λέει ο Business Development Director της διοργάνωσης Ανδρέας Σπύρου.

«Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ υποστηρίζει τον αθλητισμό γενικά αλλά και τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μαραθώνιο Λεμεσού» σημειώνει η Brand Manager του νερού ΑΓΡΟΣ , προσθέτοντας πως «το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συστατικά απαραίτητα για να φτάσει ένας δρομέας στον τερματισμό».

Περισσότερες πληροφορίες για το μαραθώνιο αλλά και για συμμετοχές στο www.limassolmarathon.com