Αρχική Λεμέσιος Με πνίγει η απογοήτευση στο Παλιό Λιμάνι, κάποιοι κτίζουν και κάποιοι χαλούν,...

Με πνίγει η απογοήτευση στο Παλιό Λιμάνι, κάποιοι κτίζουν και κάποιοι χαλούν, κανένας όμως δεν αντιδρά, ίσως είμαι τελικά πελλός!

image image
image
image

Κάποιοι κτίζουν και η Αρχή Λιμένων μαζί με τους παρέες της χαλούν. Αυτούς στους οποίους επιτρέπει να εισέρχονται στο Παλιό Λιμάνι με τα αυτοκίνητα τους.

Και την ίδια ώρα, χιλιάδες ευρώ ξοδεύουν οι επιχειρηματίες για να φτιάξουν αυτά τα όμορφα μαγαζιά, τις καφετέριες, το steak house και την ψαροταβέρνα.

Προχθές που λέτε κι΄ανάμεσα στον κόσμο που κυκλοφορούσε εκεί και ήταν πολύς, ένα από τα αυτοκίνητα που βόλταραν ανάμεσα στους πεζούς, έκανε αν το βρείτε τι;

Κτύπησε ένα από τους στύλλους με τα φωτιστικά, τον βούλλωσε, τον ζάβωσε και βλέποντας το πραγματικά ένας κόμπος δέθηκε στον λαιμό μου. Χαλάστηκα.

Κι΄όμως κανένας δεν αντιδρά. Ούτε για το ότι το πλακόστρωτο έχει καταστραφεί από τα λάδια, ούτε για τα αυτοκίνητα, ούτε για την έλλειψη καθαριότητας.

Μα πως είναι δυνατόν; Γιατί να με κόφτει και να ασχολούμε τόσο την στιγμή που κανένας δεν το κάνει; Μήπως τελικά είμαι πραγματικά μόνο ένας πελλός;!

Αν πω τι κάνουν οι δημοτικές αρχές, οι δημοτικοί συμβούλοι, θα μου πουν μα δεν είναι του δήμου τζιαμέ. Αν πάλι πω οτιδήποτε άλλο για κάθε υπεύθυνο, ξέρετε τι θα πουν;

Μα τελοσπάντων ποιός είσαι ρε Λεμέσιε, ποιός είσαι ρε blog; Γιατί δεν λες το όνομα σου; Αυτό νομίζουν ότι είναι το σημαντικό. Αν με λένε Γιαννή, Κωστή ή Βουγιουκλάκη.

Με πνίγει η απογοήτευση και κάποιες στιγμές προσπαθώ να μην πω ότι βαρέθηκα. Γιατί την αγαπώ την πόλη μου και βλέπω την ΑΛΚ να την καταστρέφει.

Μοναδική ελπίδα στο Παλιό Λιμάνι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί. Αλλά και οι συμβατικές υποχρεωσείς της ΑΛΚ στα συμβόλαια που έχει υπογράψει.

Και σύμφωνα με τα οποία δεν θα κυκλοφορούν στον χώρο αυτοκίνητα. Τα έμαθα όμως κι΄αυτά. Οι μαθημένοι να κυκλοφορούν εκεί θέλουν να κάνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Γιατί θα τους δώσει λέει πρόσβαση μόνο σε εκατόν αυτοκίνητα! Μα αν είναι δυνατόν. Μα που πραγματικά ζούμε; Οι κάθε κακομαθημένοι ή μάλλον καλομαθημένοι να ορίζουν την ζωή μας.

Καλή σας μέρα και δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος… Δείτε το πιο κάτω φωτορεπορτάζ κι΄ευχαριστώ τον φίλο για τις φωτογραφίες…..αχ και πάλι αχ!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…