Αρχική Τελευταία Νέα Μεγάλη δημοσκόπηση της Analytica για Δημοτικές Εκλογές – ΨΗΦΙΣΤΕ

Μεγάλη δημοσκόπηση της Analytica για Δημοτικές Εκλογές – ΨΗΦΙΣΤΕ

Μεγάλη δημοσκόπηση από την Analytica Market Research για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Ψηφίστε

Ένας χρόνος μας χωρίζει από τις επερχόμενες εκλογές που θα αναδείξουν τους επόμενους τοπικούς άρχοντες, τους πρώτους μετά την μεγάλη μεταρρύθμιση στον τόπο.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών σκοπεύει περί τις αρχές Ιουλίου να κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες παραμένουν σχετικά με τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εν συνεχεία μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι για τις Δημοτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2024.

Κόμματα και προσωπικότητες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα για μία θέση, είτε το έχουν εκδηλώσει είτε όχι, άρχισαν ήδη να μετρούν τα κουκιά τους.

Όμως οι πολίτες, που έχουν και τον τελικό λόγο, πως αξιολογούν τα δεδομένα σήμερα;

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Μεγάλη δημοσκόπηση από την Analytica Market Research που δημοσιεύει η Cyprus Times για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Πόσα γνωρίζουν οι πολίτες για την Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Σε ποιο βαθμό τους ενδιαφέρουν οι επερχόμενες εκλογές;

Τι θέλουν από έναν υποψήφιο για να κερδίσει τη στήριξη τους;

Υπάρχουν προσωπικότητες που προκρίνουν από τώρα;

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοσκόπηση, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων και διαδικτυακού ερωτηματολογίου, έχουν μόνο άτομα 18 ετών και άνω με δικαίωμα ψήφου.

Analytica εντάσσει και αυτή τη φορά στη μεθοδολογία της τη διαδικτυακή ψηφοφορία. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η συλλογή δεδομένων με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

Η Analytica Market Research υιοθετώντας την τάση που ακολουθείται διεθνώς στον τομέα των ερευνών, επεκτείνεται και στα διαδικτυακή ψηφοφορία, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες, τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμες, που παρέχουν τη δυνατότητα ποιοτικών ελέγχων. Συγκεκριμένα, τα μέσα που έχει στη διάθεση της η ομάδα ερευνητών-στατιστικολόγων της Analytica Market Research παρέχουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα διαγραφής πολλαπλών συμμετοχών, ενώ τα σύγχρονα συστήματα μπορούν να αναγνωρίσουν και πανομοιότυπες, ταυτόχρονες ενέργειες.

Προηγούμενο άρθροΈνα 2χρονο αγόρι πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την έγκυο μητέρα του
Επόμενο άρθροΠανό με επιθετικό μήνυμα κατά της ΛΟΑΤΚΙ στην είσοδο της Λευκωσίας: «Κάτω τα χέρια …»