Αρχική Τελευταία Νέα Μεγάλο μαύρο πανό κρεμάστηκε σε πολυκατοικία στον Εναέριο (Φωτογραφίες)

Μεγάλο μαύρο πανό κρεμάστηκε σε πολυκατοικία στον Εναέριο (Φωτογραφίες)

Θέλουμε Πάρκο γράφει το μεγάλο μαύρο πανό που κρεμάστηκε πριν από λίγο σε πολυώροφη πολυκατοικία στην περιοχή Εναέριος στη Λεμεσό.

 

Γράφει η Avant Garde

Το πανό αναρτήθηκε με αφορμή την διαμαρτυρία πολιτών (Τρίτη, 1η του Οκτώβρη) με αίτημα τη δημιουργία στην περιοχή ενός μεγάλου αστικού πάρκου και όχι ενός ακόμη πύργου, όπως προβλέπουν τα σχέδια του Δήμου.

Υπενθυμίζεται πως το φιλέτο που σήμερα είναι χώρος στάθμευσης είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Λεμεσού, ο οποίος έχει τον πρώτο και κύριο για τη μελλοντική αξιοποίησή του.

parko olokliri 

Το ΕΤΕΚ σε ανακοίνωσή του, θεωρεί ότι η αξιοποίηση του συγκεκριμένου τεμαχίου το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης με μοναδική θέα προς τη θάλασσα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα εμβληματικό σημείο αναφοράς και ένα χώρο συνεύρεσης των κατοίκων και των επισκεπτών της Λεμεσού ο οποίος θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, “λόγω του ότι η Λεμεσός, όπως και οι άλλες πόλεις της Κύπρου, δεν διαθέτουν επαρκείς ανοικτούς δημόσιους χώρους όπως πάρκα και πλατείες (σε αντίθεση με πλείστες άλλες ευρωπαϊκές πόλεις), θεωρούμε ότι ο Εναέριος αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την κάλυψη του κενού αυτού”.

tatatata