Αρχική Τελευταία Νέα Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού για σήμερα

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού για σήμερα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά, τα βόρεια και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού. Αργότερα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και αργότερα στα δυτικά δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά και βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και παροδικά στα ανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, αρχικά στα ανατολικά και αργότερα στα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος.