Αρχική Τελευταία Νέα Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα – Πέφτει η θερμοκρασία

Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα – Πέφτει η θερμοκρασία

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά αργότερα στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί στα ανατολικά και στα νότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά, στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Στα ορεινά πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, νωρίς το απόγευμα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Στα ορεινά πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, νωρίς το απόγευμα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Προηγούμενο άρθρο5 νεκροί σήμερα – Κάτω από 200 τα κρούσματα – Χαμηλότερα οι νοσηλείες
Επόμενο άρθροΥπεύθυνη υπεραγοράς χωρίς safe pass – Eπιβλήθηκε €4.000 εξώδικο